Novost poletja 2017: Calvin Klein

11 8
sumer

Nove omejene izdaje dišav iz linije Calvin Klein Summer 2017 so Eternity Summer 2017 za ženske, Eternity Summer 2017 za moške in CK Summer 2017 -  unisex, ki vas s svojo vedrino v hipu spravijo v boljšo voljo. Val svežine, val energije, val poletja, val neskončnosti = Calvin Klein Summer 2017.

Calvin Klein Eternity Summer 2017

Calvin Klein Eternity Summer 2017 za ženske je mamljiva, sveže-cvetlična dišava, ki izžareva naravno čutnost. Glavne note zvezdastega janeža, puščavske vrtnice in bergamotke vas takoj opomnijo na poletje in tople dni. V osrčju najdemo Osmanthus, žafran in vodne note, ki dišavi dodajo pridih romantičnega šopka cvetja. Vetiver, sandalovina in mošus so tiste končne note, ki dišavo pretvorijo v pravo večnost poletja. Vonje si vedno zapomnimo!

Calvin Klein Eternity Summer 2017 For Men

Calvin Klein Eternity Summer 2017 za moške je predstavljena kot čutna, čista in razburljiva dišava, ki vsebuje olesenele in aromatične not.  Zeleno-sadno-sveži vonj bo očaral vsakoga, ki se vam približa. Takoj na začetku dišave je zaznati puščavski žajbelj, bergamotko in ingver. Morda se vam to ne zdijo ravno najlepše note, a verjemite takoj, ko se dišava začne na vaši koži razvijati vas bo osvojila. Srce dišave vključuje note jasmina, kokosove vode in vijolice, ki se prepletajo s kremasto sandalovino, vetiverjem in mošusom. 

Calvin Klein CK Summer 2017 Unisex

Calvin Klein CK One Summer 2017 je na trg prišel v marcu 2017 in predstavlja "festivale v puščavi ter zabave do jutra." Cilj te dišave je, da uporabniku pričara ognjeno srce puščave, ki ga prevetri leden sveži zrak. Zgornje note limete, limone in kumare so ledeni val, ki vodi do srca dišave, oplemenitenega z notami popra, ingverja in žafrana. V bazi vas pričakajo akordi guaiac lesa in kremastega mošusa. Oblika stekleničke in embalaže se zgledujeta po modrem nebu in soncu nad puščavo.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.