Nega rok pozimi

13 1

Nega rok je v hladnih dneh še kako pomembna, saj so prav roke najbolj izpostavljen del našega telesa. Poskrbite, da bodo vedno negovane in uporabljajte izključno najboljše izdelke za nego rok. 

Umivanje rok

Prvi korak v ritualu lepote za naše drage roke je vsekakor umivanje rok. Voda + nežni izdelki = popolna kombinacija. Najboljši izdelki za umivanje rok, ki jih res temeljito očistijo, a so vseeno dovolj nežni do kože so vsekakor tekočea mila. Naše priporočilo prejme Xpel Medex Moisturising tekoče milo.

 

Vsakodnevna nega

Izredno pomembna je prava izbira kreme za roke. Priporočamo krema Ziaja Cashmere. Krema za roke z lahkotno teksturo, se hitro absorbira v kožo, ne pušča mastnih sledi in z delom lahko nadaljujete praktično takoj po nanosu. To je vse, kar potrebujemo pri kremi za roke! No, ne čisto vse ;)

 

Tudi L´Occitane Shea Butter je popolna krema za suhe roke. Kremasta, a nemastna tekstura kreme našo kožo lepo nahrani in neguje. Regenerira kožo in obnohtno kožico. Dragocene sestavine, ki jih krema vsebuje, obnovijo suho in poškodovano kožo. Priporočamo!

 

Nasveti

Brez redne, skrbne in kakvostne nege koža na rokah postane suha, hitreje se stara in pojavijo se razpoke, ki niso videti najlepše, poleg tega pa pogosto tudi bolijo. Hladni dnevi nam torej niso v pomoč in doslednost pri negi rok je tako izredno pomembna. V kolikor delate piling celotnega telesa, lahko opravite tudi piling rok, za to res ne potrebujete poseben izdelek - uporabite piling telesa, ki vam najbolj ustreza. Mogoče NUXE Body Care Melting Body Scrub?

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.