🍉 Summer sale do - 80 %!

BREZPLAČNA dostava nad 29 €. » Koda: DOSTAVA

DO VIDEZA GLAMUROZNE DIVE LE V NEKAJ MINUTAH

10 6

Se vam po koncu službe že mudi na pijačo s prijateljicami ali na zmenek, a se nimate časa ponovno naličiti? Se sprašujete, ali  bo nekaj popravkov dovolj, da bo vaš videz primeren za večerne priložnosti? Brez skrbi! S preskušenimi zvijačami, ki jih boste vesele predvsem vse (preveč) zaposlene ženske, boste v nekaj potezah urejene za vse nočne avanture. S pravimi ličili lahko namreč zgolj v desetih minutah spremenite svoj videz v resnično glamuroznega.

 

ZJUTRAJ

Jutranji ritual ličenja se je začel z umivanjem obraza in nanosom vlažilne kreme. Dodala sem še Dermacol Toning Cream 2 in 1, BB kremo v odtenku 04 Natural, ki jo včasih zamenjam s BOURJOIS Paris Healthy Mix Serum tekočim pudrom, v odtenku 52 Vanilla. Nepravilnosti sem prekrila s korektorjem Dermacol Matt Control v odtenku 02, z maskaro Dermacol Mega Lashes Express Volume poudarila oči, veke pa obarvala z malo svetlo rjave sence iz palete Makeup Revolution London by Petra, da sem poudarila globino svojih oči. Še prej sem seveda s pudrom v prahu Rimmel London Stay Matte, v odtenku 001 Transparent, utrdila tekočo podlago.

 

ZVEČER

Veke sem poudarila s temnejšo rjavo senco, prav tako iz palete Makeup Revolution London by Petra, ki sem jo nanesla le ob zunanjem delu obeh vek. V notranji očesni kotiček pa sem dodala malce zlate barve za svetleči učinek. Na obraz sem nanesla malce več osvetljevalca, ki mi je povrnil potrebno svežino. Ustnice pa so zasijale s pomočjo šminke BOURJOIS Paris Rouge Velvet The Lipstick, v odtenku 10 Magni-fig.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.