Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

VSE o testerjih

24 8

Zagotovo ste se že vprašali kaj pomeni, da je izdelek TESTER in če je tester sploh neodprt in neuporabljen izdelek. Seveda! Ob nakupu testerja dobite originalen, neuporabljen izdelek, zraven pa boste še prihranili kar nekaj denarja, saj so testerji običajno cenejši kot klasične različice.

TESTER ima enako sestavo kot dišava/izdelek v standardni različici, uporablja pa se predvsem za testiranje. Gre za originalen, neodprt in neuporabljen izdelek.

VONJ

Vonj testerja je identičen kot pri standardni različici.

CENA

Cena je v večini primerov nižja in zato ugodnejša za vas.

EMBALAŽA

V večini primerov je dišava zapakirana v rjavo ali belo kartonsko embalažo brez celofana, v nekaterih primerih pa izdelek ni zapakiran v embalažo (samo steklenička). Kot darilo je tester manj primeren.

STEKLENIČKA

Steklenička je načeloma enaka kot pri standardni različici. V nekaterih primerih testerji nimajo pokrovčka na razpršilcu ali pa nimajo enakih zgornjih elementov stekleničke (raznorazni dodatki).

TESTERJI DRUGIH IZDELKOV

V ponudbi imamo tudi tester različice ličil, izdelkov za nego obraza in telesa - za njih veljajo enake lastnosti kot za tester različice dišav.

Ob nakupu testerja lahko prihranite in se kljub temu prepustite originalnemu vonju dišav. :)

Razlike so res zanemarljive.

*Tester izdelka ni namenjen za osebno uporabo končnih kupcev. Tester lahko kupci uporabijo samo za predstavitev in/ali testiranje dišav ali kozmetike. Z naročilom testerja kupec upošteva zgornje zahteve in se zavezuje, da testerja ne bo uporabljal za osebno uporabo ali ga preprodal naprej končnemu kupcu.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.