E-knjižica št. 4 / ZIMA 2019

Pred nami je zagotovo najlepši, najbolj pravljični, radodarni in omamno dišeči del leta. Veliko bo priložnosti, da zablestimo v svoji najboljši podobi. V oblačku priljubljene dišave, popolno naličene in urejene bomo na vsaki zabavi kraljice noči. In ko bo zadnjič v letu ura odbila polnoč, bodo pod drevescem že čakala skrbno izbrana darila za vse tiste, ki jih nosimo v srcu.

 Naj bo to čas užitkov, ki dišijo po cimetu in vanilji, ter nedolžnih grehov, sladkih kot čokolada.

    Srečno in vse najboljše v letu 2020 vam želi ekipa Spletične!

 

ARHIV e-knjižic

E-knjižica št. 3 / JESEN 2019

Sonce je izgubilo svojo moč, dnevi so vse krajši, drevesa so se odela v rumeno-rjave odtenke, življenje se vrača v stare tirnice. Več časa preživimo doma in prijajo nam trenutki, ki si jih vzamemo le zase. Zdaj je čas za nego od sonca poškodovane kože in las, morda novo barvo las, nakup ličil v jesenskih odtenkih in zamenjavo dišave. Že veste, katera bo vaša nova najljubša?

Ne spreglejte namigov in nasvetov za jesensko razvajanje telesa in duha v naši novi e-knjižici!

Koda za popust (v e-knjižici) je veljavna do 18. 11. 2019.

 

E-knjižica št. 2 / POLETJE 2019

Komaj smo dočakali poletje in zdaj se končno lahko veselimo vročih dni.  A kako ohraniti popoln videz tudi v urah največje pripeke, ustvariti najboljši vtis na plaži, se naličiti v odtenku letošnje barve leta in zapeljevati v oblačku najbolj vroče dišave poletja?  Poleg tega pa tudi ustrezno zaščititi kožo in lase, ne da bi za to zapravili celo bogastvo? 

Prelistajte našo poletno e-knjižico, ki vam pomaga rešiti še tako vroče lepotne dileme!

Koda za popust (v e-knjižici) je veljavna do 2. 9. 2019.

 

E-knjižica št. 1 / POMLAD 2019

Dobrodošla, pomlad!

Spletična vam s prvimi sončnimi pomladnimi dnevi prinaša novost – prvo iz serije e-knjižic, ki vam bodo odslej redno prinašale novice in nasvete iz lepotnega sveta. Vas zanima, katera dišava bo zaznamovala prihajajoče mesece? Kako kožo pripraviti na sonce? Se uspešno spopasti s celulitom?
Vse te odgovore (in še mnogo več) boste našli na straneh e-knjižice, v kateri so odlični izdelki iz naše spletne trgovine le en klik stran.

Spletična je odlična poznavalka svežih pomladnih novosti in lepotnih skrivnosti. Odkrijte jih z nami!

Koda za popust (v e-knjižici) je veljavna do 14. 6. 2019.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.