Benefit Gimme Brow+ 3 Brow Superstars Gel za obrvi

Za ženske

Benefit Gimme Brow+ 3 Brow Superstars
Gel za obrvi

Darilni set odtenek: 3 Warm Light Brown gel za volumen obrvi 3 g + črtalo za obrvi Goof Proof 0,17 g + kremni gel za obrvií Ka-Brow! 1,5 g

Na zalogi več kot 10 kos

Koda 96522

-3%
-3% 44,20 €

42,80 €

3 g Darilni set odtenek: 3 Warm Light Brown poškodovana škatla

Ni na zalogi

Koda 124251

Kdaj prejmem pošiljko?

GLS 2-3 delovnih dneh

Blagovna znamka

Benefit za ženske

Podobni izdelki

Benefit Gimme Brow+

Podobni izdelki

Benefit Gimme Brow+

od 24,30 €

Opis izdelka

Darilni set Benefit Gimme Brow+ 3 Brow Superstars gel za volumen obrvi 3 g + črtalo za obrvi 0,17 g + kremni gel za obrvi 1,5 g

Set vsebuje Benefit Gimme Brow+ 3 Brow Superstars gel za volumen obrvi 3 g + Goof Proof črtalo za obrvi 0,17 g + Ka-Brow! kremni gel za obrvi 1,5 g.

  • Gel za volumen obrvi s čopičem pričara popolne obrvi, bodisi tanke ali debelejše. Doda volumen in obliko z dolgotrajno obstojnostjo.
  • Črtalo za obrvi hitro in enostavno pričara popolne obrvi. Zahvaljujoč poševni konici zlahka napolni obrvi in jim da obliko.
  • Kremni gel za obrvi odlično krepi in daje popoln videz. Zahvaljujoč integrirani ščetki in gladki teksturi je gel enostaven za nanos.

Opozorilo: Prikaz odtenka je odvisen od barvnih nastavitev monitorja. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje.

Uporaba

  • Gel za volumen obrvi po potrebi nanesite na obrvi s čopičem.
  • Črtalo za obrvi: S krtačko počesite obrvi. Izvlecite konico svinčnika in s kratkimi potezami narišite obrvi v želeno obliko, nato spet pokrtačite.
  • Kremni gel za obrvi: Odvijte čopič iz pokrovčka in nanj nanesite gel. Določite obliko obrvi s poševnim delom in jo pobarvajte z ravnim.

Količina in sestavine

  • Gel za volumen obrvi: 3 g
  • Črtalo za obrvi: 0,17 g
  • Kremni gel za obrvi: 1,5 g

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Ocena

Ta izdelek še nima ocene. Bodite prvi.

ocena


Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.