IŠČEMO NAJBOLJŠO POSLIKAVO ZA NOČ ČAROVNIC

Ste vedno popolno naličeni in uživate v ustvarjanju make-up poslikav? Radi fotografirate? Ste aktivni na družbenih omrežjih?

Če je odgovor na vsako od zgornjih vprašanj DA, se prijavite na naš nagradni natečaj in postanite zmagovalec/-ka Spleticna.si natečaja za najboljšo HALLOWEEN POSLIKAVO!

POMEMBNO: NATEČAJ POTEKA LE NA INSTAGRAMU!

 

Kakšna je nagrada za zmagovalca/-ko?

Zmagovalec/-ka bo prejel/-a paket ličil v vrednosti 300 €!


♡ Zmagovalec bo lahko sam izbral ličila v vrednosti 300 € na spletni strani Spleticna.si.


KakO LAHKO SODELUJETE IN KAKŠNA SO PRAVILA NATEČAJA?

 

1. krog: KVALIFIKACIJE 
Ustvarite svoj najlepši make-up za noč čarovnic in se fotografirajte.  
Fotografijo lahko že danes objavite na svojem Instagram profilu in jo označite s tagom @spleticna.si (na fotografiji in v besedlu). Zberite čim več všečkov! Natečaj se začne 21. 10. 2021 in velja samo za področje Republike Slovenije.
*S tagom @spleticna.si se strinjate s pogoji in določili našega natečaja za najboljšo HALLOWEEN POSLIKAVO.

2. krog: POLFINALE
Izmed vseh objav bomo izbrali 6 najboljših, ki bodo zbrali največ všečkov na svojih profilih. Izbor bo potekal 29. 10. 2021 ob 12.00. 6 najbolj všečkanih fotografij bomo objavili na Instagram profilu @spleticna.si.

3. krog: FINALE
Fotografije šestih finalistov bomo 29. 10. 2021 objavili na Instagram profilu @spleticna.si in pozvali sledilce, naj glasujejo za svojega izbranca. Glasovanje bo trajalo do 31. 10. 2021 do 18. ure. Zmagovalec/-ka natečaja bo postal/-a tisti/-a, ki bo zbral/-a največje število všečkov. Še isti dan ob 20.00 bomo ime zmagovalca/-ke razkrili tudi na naših družbenih omrežjih.

POMEMBNO

Fotografija mora biti na novo objavljena na vašem profilu do najkasneje 29. 10. 2021 do 11:00, s tagom @spleticna.si v besedilu in na fotografiji. Poslikava naj bo ustvarjena izključno za namen natečaja.

*Natečaj traja od 21. 10. 2021 do 31. 10. do 18:00. Ob 20. 00 bomo objavili nagrajenca/-ko, ki bo zbral/-a največ všečkov.


Primeri DOBRE prakse make-up poslikav:

Avtorica: Ana Mikolič

Avtorica: Nika Hauptman

Avtorica: Nika Hauptman

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.