Yankee Candle Pink Sands Vent Stick Osvežilci za avtomobil

Na zalogi   |  (ID: )
2 - 5 kos 6,45 / kos
6 - 25 kos 6,31 / kos
Prihrani 0 €
6,79
Dostavili bomo

Opis izdelka

Yankee Candle Car Vent Sticks napolni vaš avto z resničnimi dišavami Yankee Candle®. Ustvari prijetno razpoloženje, ki ga boste z veseljem delili z vsemi, ki so z vami na poti.

Začetni vonj, ki meša citruse, melono in jagodičevje, se umakne vonju osmantusa in doseže vrhunec v dolgotrajnem vtisu mošusa z začinjeno vanilijo in lesnimi notami.

Preprosto pritrdite osvežilno paličico na prezračevalno režo vašega vozila, kjer bo ostal varen in diskreten, hkrati pa bo zagotavljal neprekinjeno dišavo do dva tedna.

Čas trajanja: do 2 tedna

Uporaba

Pritrdite osvežilno paličico na prezračevalno režo vašega vozila, kjer bo ostal varen in diskreten, hkrati pa bo zagotavljal neprekinjeno dišavo do dva tedna.

Količina in sestavine

Količina: 4 kom x 29 g

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Dostava:
Plačilo:
Certificiranje: