🌷 Materinski dan se bliža

20 % popusta nad 75 € → Koda: MAMA20
10 % popusta nad 35 € → Koda: MAMA10

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Biolage

Razvrsti po:

4 izdelki
Izberite znamke in filtre

Znamke in parametri

5,50 - 15,80

Kot pove že samo ime Biolage, se gre za znamko, ki stavi na uporabo naravnih sestavin. Naravna lasna kozmetika Biolage je bila ustanovljena leta 1990 kot naravna linija svetovno znane znamke Matrix. Za ustvarjanjem kozmetike za lase in lasišče Biolage stoji nadarjeni frizer Arnie Miller.

Biolage: Naravna lasna kozmetika na osnovi učinkovitih naravnih sestavin

Biolage izdelki za lase vsebujejo učinkovite sadne, cvetlične, zeliščne in oljne sestavine, ki temeljijo na načelih tradicionalne aromaterapije. Zato lahko pri uporabi tega izdelka za nego las računate na to, da bodo vaši lasje lepši in zdravi ter da bo uporaba izdelkov Biolage pozitivno vplivala na vaše razpoloženje. Zahvaljujoč kombinaciji učinkovitih naravnih sestavin in uporabi bogatih izkušenj profesionalnih frizerjev je znamka izjemno priljubljena pri ljudeh po vsem svetu. Njene izdelke prepoznate že na prvi pogled po beli embalaži, osvojili pa vas bodo tudi s prijetno aromo. Kozmetika za lase Biolage ni testirana na živalih in si nenehno prizadeva zmanjšati njen vpliv na okolje.

Kakovostna nega za vse tipe las: Za suhe, barvane in neobvladljive lase

Blagovna znamka Biolage upošteva potrebe vseh vrst las. Zato boste v njegovem asortimanu našli šampone in balzame za suhe, neobvladljive in skodrane lase, za občutljive lase in za volumen las. Zelo priljubljen je na primer čistilni šampon za ženske za vse tipe las Biolage CleanReset Normalizing, ki temeljito očisti vaše lase in lasišče ter preprečuje izsušitev. Poleg šamponov in balzamov imajo v ponudbi tudi intenzivni piling proti izpadanju las. Privoščite svojim lasem izjemno nego z naravno lasno kozmetiko Biolage.

Spletična.si

Prijava