☀️ - 16 % nad 65 € ➔ Koda: POLETJE16
☀️ - 8 % nad 35 € ➔ Koda: POLETJE8 

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

DOBRI, BOLJŠI ... SPLETICNA.SI EKIPA!

NAŠO EKIPO SESTAVLJAJO LJUBEZNIVI IN PREDANI LJUDJE, KI SO VEDNO PRIPRAVLJENI PRISKOČITI NA POMOČ.

Želite bolje spoznati neverjetno Spleticna.si ekipo?
Berite dalje ...


DEJAN | CEO

 

Dejan je prvi (oziroma edini) moški v naši ekipi in predvsem tisti moški, s katerim se je vse začelo. Kot lastnik Spletične ima vse niti poslovanja v svojih rokah, pri tem pa mu pomaga odlična ženska ekipa. Odlikujejo ga veliko srce, čut za ljudi, razmišljanje izven okvirjev in zvrhana mera znanja. Če potrebuješ podjetniški nasvet, je Dejan pravi naslov. Če se kaj zalomi, zna ohraniti mirne živce in priskoči na pomoč.

COOKIE | PASJI DIREKTOR


 

Najbolj prikupen del ekipe je zagotovo najbolj kosmati član ekipe, kuža Cookie. Vsako jutro nas prijazno pozdravi, potem pa leže v pisarno svojega gospodarja Dejana in občasno preveri tudi delovno vnemo ženskegadela ekipe v sosednji pisarni. Kontrola pač mora biti! A to ni njegova edina naloga. Je namreč »ves pasji«, ko je to potrebno, in zato odličen čuvaj. Z glasnim laježem opozori na vsakega (ne)povabljenega gosta. Na dišave se resnično spozna in že ga snubijo pri Armaniju (za prvi nos njihovih dišav). A njegovo srce in smrček bosta vedno pri Spletični.

LUCIJA

 

Lucija je motor spletnih trgovin in tista spletična, ki nas uspešno združuje. Le njej uspe vse spraviti v red in poskrbeti za dobro vzdušje v kreativnem neredu pisarne. Nesojena učiteljica nas občasno uči osnov pravopisa, predvsem pa nam je svetal zgled dobrodelnosti in prijaznosti, a tudi sarkazma. Če ni v pisarni, zakopana v delo, osvaja vrhove gora, ali pa se posveča skrbi za hišne ljubljenčke, ki jih je našla v zavetišču in posvojila.

NIKA

 

Nika je naša grafična oblikovalka z neverjetnim čutom za estetiko, kar vam z odlično oblikovanimi e-novičkami vsakodnevno tudi dokazuje. Na družabnem omrežju Facebook vam bo dan popestrila z akcijsko ponudbo ali pa zabavno vsebino. Intuicija je Nikino drugo ime, njeno skrivno orožje pa iskren nasmeh. Če imate premalo volumna v laseh ali premajhne ustnice, vam lahko pomaga le ona. Ne, ne bo vam ponudila čudežnega izdelka za vašo šibko točko, ampak bo dokazala, da ni lepotne zadrege, ki je ne bi bilo moč popraviti s Photoshopom.

SAŠA | SPLETICNA.SI

 

Sladko, slajše, najslajše. Ne, to ni opis naše Saše, temveč njenih čudovitih slaščic, ki jih ustvarja v svojem prostem času. Odlikuje jo vedrina in nasmeh na ustnicah, ki jih velikokrat krasi čudovit odtenek rdečila. Velja za postavljalko trendov (trendsetterko) v naši pisarni in navdušuje s svojo barvo las in priložnostnim sarkazmom. Obramboslovka, ki jo je (kdo ve, kako) zaneslo v svet kozmetike, vam bo z največjim veseljem priskočila na pomoč pri izbiri popolne dišave ali pa poiskala odgovor na vprašanje, zakaj je Zemlja okrogla.  Spletične so pač razgledane punce!

MELISA | SPLETICNA.SI

 

... bolje znana kot Melajza ali Meli, je strokovnjakinja za tuje jezike (pizza, margherita, vanilla puffs ...) in vso nezdravo hrano. Vedno trdi, da čudovit make-up lahko ustvari le na sebi, vam pa vseeno zna odlično svetovati katero rdečilo za ustnice ali lička izbrati. Takoj za lepotnim svetom je njena druga strast košarka. Rakica, ki si vse žene k srcu, zato pazite da boste preko e-maila ali telefona vljudni ter prijazni do nje. A ne le zato ... Prav ona je poleg GLS dostavne službe edina, ki ve, kje se nahaja vsak vaš paket, pri čemer ji še kako prav pride njen študij logistike.


DANIJELA | LIJEPA.HR

 

Danijela je nesojena detektivka - namesto, da bi iskala prevarante, za vas išče najboljše izdelke za ličenje in popolne dišave. Njen dan se začne z veeeeliko skodelico jutranje kave, in pred njo je gluha za vsa vprašanja. Dogodivščine s potovanj in kozmetične nasvete deli na svojem blogu, pa tudi na blogu naše spletne strani. Če torej potrebujete nasvet, želite vedeti, kateri izdelek je najboljši v svoji kategoriji, kateri parfum vam je pisan na vašo kožo, ali pa imate le težave z naročilom, zahtevajte Danijelo.

ANA | LIJEPA.HR - ZAGREB SHOP

 

Mična gospodična z modrimi očali in očarljivim pogledom je poslovodkinja naše prve trgovine v Zagrebu. Je umetnica ličenja, vrhunska strokovnjakinja za parfume, kozmetičarka, ki počne natanko to, kar ima najraje. Njeno delo je njena strast. Srečali jo boste, če obiščete našo trgovino v Zagrebu. Z veseljem vam bo pomagala izbrati  pravi parfum.

MARTINA | LIJEPA.HR - ZAGREB SHOP

 

Vloga Martine je vsekakor najdražja, kajti prav ona v svojem rokavu skriva vsa denarna sredstva. Je naš finančni guru, še predobro pa se spozna tudi na ostale računalniške programe in zagotavlja prost pretok kovančkov iz vašega do našega žepa. Gospa prava, zna pa tudi parfume in kozmetiko stresti iz rokava. To je naša draga "računovodkinja" Martina.

JELENA | LIJEPA.HR - ZAGREB SHOP

 

Naša Jelena, najmlajša članica ekipe, vendar oseba, ki prejme največ komplimentov. Razočarali vas bomo, toda ne, trgovina Lijepa ni poimenovana po njej, kot se mnogi sprašujete. Vedno vas bo pričakala z nasmehom na obrazu, a če jo povprašate po številki, boste od nje dobili le številko svojega naročila. Na veliko večino e-mail sporočil odgovarja prav Jelena, zato nikar ne oklevajte in pišite, še posebej sedaj, ko veste, kdo je na drugi strani.

MARIA | LIJEPA.HR - ZAGREB SHOP

 

Od bloga do članstva v preprosto najboljši ekipi, vsaj po komentarjih kupcev sodeč. To je pot naše študentke Marie, ki pravi, da je trgovina v Zagrebu najbolj dišeča oaza na tem svetu in popoln pobeg od ostalih študentskih obveznosti. Svoj hobi lepotnega bloga je vsekakor dobro izkoristila in ga povezala z delom, pa čeprav le študentskim - z majhnimi koraki do popolnosti. Vedno je na voljo za vsa vprašanja o najpomembnejši stvari na svetu - kozmetiki seveda. Brez zamere, fantje.


TINA | PARFIMO.IT

 

Najmlajša članica v našem timu je bodoča umetnica ličenja. Med čopiči, senčili, šminkami in podlagami, na kar vse se resnično spozna, pa še vedno išče najnovejši in najboljši šampon za svoje svetle lase. Njeno mesto je ob morju, poleti najrajši na plaži. Rada posluša glasbo in klepeta s prijatelji, zato je vedno na voljo in pripravljena pomagati z odgovori tudi na vaša najbolj zahtevna vprašanja.

LAURA | PARFIMO.IT

 

Psihologinja, tudi malo filozofinja, je zvesta spremljevalka trendov ličenja in vsega, kar je povezano z nego kože. V prostem času se rada odpravi v telovadnico, na sprehode v naravo, pozimi pa na smučanje. Kot prava Italijanka je tudi velika gurmanka in že pri kosilu razmišlja, kaj bi lahko pripravila za večerjo. Če je treba pomagati, bo storila vse, tudi nemogoče. 

DOBROMIR | PARFIMO.IT

 

Prijetna oseba, ki prinese sonce v pisarno tudi takrat, ko je zunaj dež. Očaral vas bo s svojim znanjem in interesnimi dejavnostmi, med katerimi je največja ljubezen vsekakor tehnologija. Moški pač! Kmalu diplomirani matematik in informatik, ki obožuje potovanja, a zaradi pomanjkanja časa v zadnjem letu potuje le po Google zemljevidih. Da pa vendarle ni čisto tipični moški, vam razkriva dejstvo, da obožuje tudi vrtnarjenje. Tako da v kolikor poleg kozmetičnih izdelkov potrebujete organsko pridelano zelenjavo ali nasvet o le tej - Dobromir je tu za vas.

Spletična.si

Prijava