❤️ NAJVEČJI ljubezenski popust!
- 22 % popust nad 85 € ➜ Koda: SRCE22
- 12 % popust nad 45 € ➜ Koda: SRCE12

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

POMOČ STRANKAM

Če v spodnjih zavihkih niste našli odgovora na svoje vprašanje, nas lahko kontaktirate na:


info@spleticna.si

Brezplačna tel. številka: 00 386 1 777 41 53

CHAT na spletni strani

Na tem mestu lahko najdete vse informacije o procesu nakupa, dostavi, plačilu, izdelkih in vsa pogosta vprašanja.
Tukaj smo, da vam pomagamo in odgovorimo na vsa vaša vprašanja.


POGOSTA VPRAŠANJA

Imate vprašanje o izdelkih, o nakupu ali pa o reklamacijah? So naše dišave in ostali izdelki originalni? Ni problema. Odgovorili smo vam na nekaj najbolj pogosto zastavljenih vprašanj.

DOSTAVA IN PLAČILO

Koliko stane strošek dostave? Ali je poštnina višja, če naročim večje število izdelkov? V kolikem času dobim naročen izdelek? Vsi odgovori in še več zbrani na enem mestu.

REŠEVANJE PRITOŽB IN SPOROV

Potrudili se bomo, da vsako nejasnost, pripombo ali pritožbo razrešimo v čim krajšem možnem času, pri tem pa bomo spoštovali zakonodajo (Zakon o varstvu potrošnikov) in se po najboljših močeh trudili doseči dogovor.

ODPOKLIC IZDELKOV

Izdelki, ki jih imamo na spletni strani Spleticna.si so v skladu s Tržnim inšpektoratom RS. V primeru, da pride do odpoklica izdelkov, vas o tem obvestimo.

SPLETICNA.SI & HUMANITARČEK

Društvo Humanitarček že vrsto let ozavešča javnost o stiskah starostnikov v Sloveniji, njihovi prostovoljci pa jim poskušajo pomagati in povrniti vero v sočloveka, zaupanje in dobrobit. Preverite, kako lahko pomagate vi.

SPLOŠNI POGOJI NAGRADNIH IGER

S temi splošnimi pogoji so urejena pravila sodelovanja ter izvedba nagradnih iger na družbenih omrežjih in spletni strani Spleticna.si

Spletična.si

Prijava