Dostava in plačilo

Koliko stane strošek dostave?

Strošek dostave je 3,50 €.

Ali je poštnina višja, če naročim večje število izdelkov?

Strošek poštnine je fiksen (3,50 €) in ni odvisen od količine naročenih izdelkov. Ob naročilih nad 60 €, pa je poštnina BREZPLAČNA!

V kolikem času dobim naročen izdelek?

Naročilo bo dostavljeno v roku 2-3 delovnih dneh (v kolikor je naročilo oddano isti dan do 13. ure). Med vikendi in prazniki NI dostave.

Kdo mi dostavi paket?

Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Izdelke bomo dostavili na naslov preko dostavne službe GLS, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave. Telefonska številka je uporabljena zgolj zaradi boljše kvalitete dostave.

Paket vam lahko dostavi na naslov, ki si ga zapisal/a ob naročilu, lahko vam ga dostavijo na drug naslov, če vam trenutno tako bolj ustreza, lahko pa ga pusti v Parcel Shop poslovalnici, kjer ga z osebnim dokumentom in s številko paketa prevzamete sami.

Vse Parcel Shop poslovalnice in njihov delovni čas lahko vidite TUKAJ.

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun.
V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa, telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90) ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com).

Ko pride na trg novi parfum, v kolikšnem času se ga lahko kupi tudi pri vas?

Vse najnovejše dišave prispejo v našo ponudbo v najkrajšem možnem času, načeloma v roku enega meseca.

Ali lahko naročilo opravim preko telefona?

Naročilo lahko opravite tudi preko telefona ali e-maila.

Glede na nizke cene, so dišave sploh originalne?

Vse dišave so originali. Zahvaljujoč neposredni poti do končnega kupca (brez posrednikov), pa vam jih lahko ponudimo po tako ugodnih cenah.

Ali je plačevanje s kreditnimi karticami varno?

Pri izbiri plačila s kreditno kartico izbrane dišave plačate preko Nestpay terminala neposredno Banki Intesa Sanpaolo d. d. Spletna trgovina nima dostopa do podatkov iz kartice uporabnika, ker se uporabnik poveže neposredno z strežnikom Banke Intesa Sanpaolo d. d.. Transakcija je zahvaljujoč 128 bitnemu SSL šifriranju stoodstotno varna.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.