☀️ - 16 % nad 65 € ➔ Koda: POLETJE16
☀️ - 8 % nad 35 € ➔ Koda: POLETJE8 

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Za moške

Novosti

Novosti

Izbrano za vas

Najbolj prodajani izdelki

Oglejte si več izdelkov

TA TEDEN V AKCIJI

Popularni izdelki

Odišavite svoj dom
YANKEE CANDLE

Za ljubitelje avtomobilov
DIŠAVE ZA VOZILA

Za gladko kožo
IZDELKI ZA BRITJE

Večna klasika
CHANEL

Svet lepote

5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Nasveti za dišeč dom
Blog

Nasveti za dišeč dom

Vonj je eden najbolj izrazitih čutov in je tisti, ki nas bo pritegnil ali odvrnil od človeka ali kraja. In ker je dom prostor, kjer preživimo največ časa, prostor miru in sprostitve, uživanja in druženja, si želimo, da bi bil vonj, ki ga obdaja, privlačen in prijeten, tako za nas kot za goste, ki nas obiščejo. Kaj lahko storite, da nevtralizirate in odstranite neprijetne vonjave iz svojega doma? Z nekaj enostavnimi triki ustvarite prijetno vzdušje in uživajte v svojem najljubšem vonju v vsakem kotičku vašega doma.

Preberi več
Več člankov na blogu
Spletična.si

Prijava