BLACK FRIDAY NA SPLETICNA.SI

Čedalje krajši dnevi in nizke temperature nakazujejo prihod zimskega predprazničnega in prazničnega časa. Čas pred veselim decembrom je čas, ko mnogi že začnemo razmišljati o darilih, tako božičnih, kot drugih, ki jih bomo podarili svojim najbližjim (in seveda sebi :)). Vsi si želimo, da bi jim lahko podarili vsaj kako drobno pozornost, na koncu pa se pogosto izkaže, da lahko to za posameznika predstavlja kar velik finančni zalogaj.

Black Friday na Spleticna.si, dan NAJVIŠJIH POPUSTOV in NAJNIŽJIH CEN, bomo praznovali kar cel teden, ponudili pa vam bomo najvišji popust v letu!

Kdaj?
Petek, 26. 11. 2021 (oz. cel teden ;)).


Izberite svoje izdelke spodaj:

 


Kaj je BLACK FRIDAY oz. ČRNI PETEK? 


Ime Black Friday izhaja iz ZDA in ga obeležujemo dan po zahvalnem dnevu (največji praznik v ZDA), po letu 2000 pa se je razširil po vsem svetu in sodi med najbolj priljubljene nakupovalne dni v letu. Izvor sega že v daljno leto 1929, ko je padla newyorška borza in so številni trgovci organizirali dan poln popustov, da bi stranke zopet navdušili in jih privabili k nakupovanju.

Kaj je CYBER MONDAY oz. SPLETNI PONEDELJEK?
 

Po Black Friday-u nas čaka še Cyber Monday, dan spletnega nakupovanja, ki spodbuja kupce, da podprejo tudi lokalne e-trgovine, kot je Spleticna.si, nastopi pa na ponedeljek po t. i. Black Friday vikendu. Na Spleticna.si se bomo vsekakor potrudili, da vam bomo zagotovili NAJBOLJŠE POPUSTE v letu.

Kdaj? Ponedeljek, 29. 11. 2021.


NAJBOLJŠI IZDELKI ZA VAS:

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.