Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Novost pomladi 2017: Yves Saint Laurent Black Opium Floral Shock

7 4

Ženska dišava Yves Saint Laurent Opium Black je zasluženo postalo kultna dišava. V začetku leta 2017 je znamka Yves Saint Laurent šokirala z lansiranjem nove, šokantne različice tega priljubljenega vonja. Kaj lahko pričakujemo od nove sadno-cvetlične parfumske vode YSL Opium Black Floral Shock?

NAVDUŠUJOČ NOV KONCEPT

Osvežujoča in poživljajoča dišava Yves Saint Laurent Opium Black Floral Shock vas bo navdušila že v prvem trenutku. V prihajajočih vročih pomladnih ter poletnih dneh je lahkotnejša verzija vašega najljubšega vonja varna stava. Tipičen akord kave, ki se pojavlja v vseh različicah Black Opium dišav, je v srcu dišave dopolnila šokantna eksplozija cvetja in presenetljivih not zelenja.

VONJ RAZLIČICE BLACK OPIUM FLORAL SHOCK?

Žametno gladek in gurmansko sladek vonj se prelevi v (ljubiteljem Black Opium-a še neznane) dimenzije uravnotežene svežine zelenja in sadja. Vonj Black Opium Floral Shock vam bo bodisi všeč ali pa ne. Ledena kava je dopolnjena z vstopom značilnih citrusov, za nameček pa je posuta s polnim naročjem belih cvetov gardenije in cvetov pomarančevca Absolut. Zahvaljujoč zapeljivi piki na i, v preobleki belega mošusa, dišava Yves Saint Laurent Black Opium Floral Shock ne izgubi niti kančka svoje nežnosti, čutnosti in elegance, ki je značilna za Black Opium žensko.

 

Spodaj lahko najdete vse različice dišave Black Opium.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.