Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Osvežitev od glave do pet

25 6
val osvežitve

Poletje je čas osvežitve, zato si jo brez slabe vesti privoščite! Ledena limonada, skok v morje, svež gel za prhanje, citrusna dišava, lahkoten losjon za telo, nežni izdelki za nego las in obstojna ličila so popoln recept za osvežilni koktejl. Korak za korakom, ovijte svoje telo v val svežine.

Dišava poletja: Moschino I Love Love

Ženstvena dišava, ki poletje spremeni v popolnost in vam pokaže pot do sreče ter vas kot prvi sončni žarek navdahne z upanjem.

Osvežitev v vodi: Geli za prhanje

Osvežujoči geli za prhanje bodo v hipu prebudili vaše telo, ga osvežili in ga ovili v čudovit vonj. Dva naša favorita med geli za prhanje sta definitivno Dermacol Aroma Ritual Mandarine SorbetGel za prhanje 250 ml in Nivea Hawaii Flower & OilGel za prhanje 250 ml.

Skrivnostna svežina: Mleko za telo

Za dodatno in dolgo obstojno svežino na vaši koži uporabite ESCADA Turquoise Summer Mleko za telo 150 ml. Popolna sadna mešanica bo vaše telo ovila v nepozaben vonj po poletnih dogodivščinah.

Poletna kakovostna ličila

Poletje je pravi čas za uporabo kakovostnih ličil, ki se ne stopijo ob prvem stiku z vodo ali neznosno vročino. Mi vam vsekakor priporočamo ličila znamke Benefit, ki jo odlikujejo predvsem njene čudovite retro embalaže ter najboljša kakovost.

Veter v laseh

Tudi lasje potrebujejo osvežitev. Hitra in enostavna rešitev, so zagotovo šamponi za suho pranje las Batiste. Da boste imeli več časa za bolj zabavne poletne dogodke.

 

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.