Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Odbiti trendi poletja

11 7
pc

Kakšni so najboljši trendi poletja? Bolj kot so odbiti, bolj so opazni in hitreje si vas okolica zapomni. Tudi pri izbiri dišav in ličil velja to pravilo! Če želite biti v svetu lepote to poletje med tistimi, ki trende postavljajo, hitro preletite naše nasvete.

Izbira nenavadne dišave

Nenavadne dišave?
No, morda se osredotočimo le na sam videz stekleničke, ki bo, ko do konca porabite dišečo vsebino lahko ostal čudovit okras na vaši polički. S klikom na sliko preverite najlepše in najbolj nenavadne stekleničke, ki jih morate imeti v svoji zbirki ;)

Ličila v posebnih embalažah

Katera znamka slovi po svojih čudovitih, retro embalažah ter v vas vzbuja občutek kreativnosti? Seveda, TheBalm je pravi odgovor! A ne le neverjetne embalaže, tudi najbolj kakovosti izdelki, ki vsekakor upravičijo visoko ceno. Uporabnice so nam o TheBalm zaupale le pozitivne in najlepše izkušnje.

Igra las

Bolj zabaven je izdelek, bolj odštekano embalažo ima, z večjim veseljem ga uporabljamo! Tigi izdelki za lase so zagotovo tisti, ki bodo vaše lase spremenili v lase kot iz reklame, povrh vsega pa vas bodo navdušili s svojimi neverjetnimi embalažmi in imeni izdelkov: TIGI.

Zabava na nohtih

Polepšajte svoje nohte z živahnimi barvami! Obvezni modni dodatek so letošnje poletje neon lakci, a mi verjamemo, da bodo popolnoma vse barve za katere se odločite pritegnile pozornost.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.