❤️ Pošiljamo ljubezen!
- 20 % popust nad 79 € ➜ Koda: LOVE20
- 10 % popust nad 39 € ➜ Koda: LOVE10

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Odbiti trendi poletja

11.07.17 2451x prebrano

Kakšni so najboljši trendi poletja? Bolj kot so odbiti, bolj so opazni in hitreje si vas okolica zapomni. Tudi pri izbiri dišav in ličil velja to pravilo! Če želite biti v svetu lepote to poletje med tistimi, ki trende postavljajo, hitro preletite naše nasvete.

DeliteKakšni so najboljši trendi poletja? Bolj kot so odbiti, bolj so opazni in hitreje si vas okolica zapomni. Tudi pri izbiri dišav in ličil velja to pravilo! Če želite biti v svetu lepote to poletje med tistimi, ki trende postavljajo, hitro preletite naše nasvete.

Izbira nenavadne dišave

Nenavadne dišave?
No, morda se osredotočimo le na sam videz stekleničke, ki bo, ko do konca porabite dišečo vsebino lahko ostal čudovit okras na vaši polički. S klikom na sliko preverite najlepše in najbolj nenavadne stekleničke, ki jih morate imeti v svoji zbirki ;)

Ličila v posebnih embalažah

Katera znamka slovi po svojih čudovitih, retro embalažah ter v vas vzbuja občutek kreativnosti? Seveda, TheBalm je pravi odgovor! A ne le neverjetne embalaže, tudi najbolj kakovosti izdelki, ki vsekakor upravičijo visoko ceno. Uporabnice so nam o TheBalm zaupale le pozitivne in najlepše izkušnje.

Igra las

Bolj zabaven je izdelek, bolj odštekano embalažo ima, z večjim veseljem ga uporabljamo! Tigi izdelki za lase so zagotovo tisti, ki bodo vaše lase spremenili v lase kot iz reklame, povrh vsega pa vas bodo navdušili s svojimi neverjetnimi embalažmi in imeni izdelkov: TIGI.

Zabava na nohtih

Polepšajte svoje nohte z živahnimi barvami! Obvezni modni dodatek so letošnje poletje neon lakci, a mi verjamemo, da bodo popolnoma vse barve za katere se odločite pritegnile pozornost.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz
Lepotni nasveti

Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz

Naša koža potrebuje vlago vse dni v letu, ne glede na to, ali je zunaj sije sonce ali pada sneg. Maske za obraz so najbolj intenziven in najhitrejši način za navlažitev kože. V zadnjih letih pa so trg preplavile maske za obraz v robčku za enkratno uporabo. Zakaj bi jo morali uporabljati (predvsem v zimskih mesecih), katere so najboljše in kakšne blagodejne učinke prinašajo, boste izvedeli v nadaljevanju.

Preberi več
TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023
Lepotni nasveti

TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023

Novo leto pomeni nov začetek. Novi začetki pa v modnem in lepotnem svetu prinašajo tudi nove trende. Kateri lepotni trendi nas čakajo v novem letu, si preberite v nadaljevanju.

Preberi več
Spletična.si

Prijava