Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Spoznali smo Frais Monde

1 7
frais monde

Podali smo se na popotovanje v sončno Italijo, da bi izvedeli več o tradicionalni znamki naravne kozmetike Frais Monde! Naš vodič ni bil nihče drug kot vedno nasmejani lastnik Oreste Gualtieri!

Znašli smo se v Milanu, mestu obdanem z lepotnimi trendi čigar ulice so izžarevale vonj poletja. Hitro smo se podali dalje, saj smo nestrpno čakali da vidimo, zakaj je Frais Monde tako navdušil uporabnice in tudi uporabnike.  

Pot nas je popeljala v mestece Lavena Ponte Tresa, kjer so nam tri prijetne dame Teresa, Anna and Monica predstavile dišečo trgovinico Floraluna. Floraluna je dejansko neke vrste zeliščna trgovinica, kjer vas bodo prevzeli čudoviti vonji po naravi, našli pa boste vse kar vam srce poželi, od dišečih svečk pa do naravnih izdelkov za nego telesa. Dame so nam zaupale, da so preizkusile ogromno Frais Monde naravnih izdelkov, a njihovi favoriti so naslednji: Hydro Bio Reserve linija s hialuronsko kislino, izdelki za ličenje Thermal Mineralize, ki kožo zgladijo do popolnosti in nenazadnje so pomembne tudi dišave – izpostavile so predvsem svežo Sea Breeze and Seaspray, Orange & Berries. Zaupale pa so nam tudi, da je najbolje prodajani izdelek v njihovi trgovinici Acqua di Repole, termalna žveplova voda, ki je tudi na izmed glavnih sestavin v frais Monde izdelkih ;)

Ker nam še ni bilo dovolj, smo se podali nazaj v Milano do trgovinice La Bottega della Natura, kjer smo se družili z čudovito Agato di Martino. Agata nam je zaupala, da ljudje prihajajo v njeno trgovinico tudi po raznorazne življenske nasvete, ne le naravno kozmetiko. Vsekakor pa sama prisega na Hydro Bio Reserve vlažilno linijo za kožo in osebno ji je najbolj pri srcu dišava Sultan Flowers. Ko smo jo preizkusili, nam je bilo jasno! Nežna, orientalska dišava se prijetno prilega popolnoma vsaki koži.

Nov dan, nove dogodivščine. Tokrat smo se podali v Ženevo, kje smo uživali v limonadi ob stojnici in se nato podali v – ne boste verjeli – še eno trgovinico z naravnimi izdelki imenovano San Giorgio. Dve karizmatični dekleti sta nas pričakali, mama Alessandra  in hči Loredana. Dekleti sta nas popoljali skozi zgodovino trgovine in počutili smo se kot, da na novo odkrivamo sestavine za recept ljubezenskega napoja. Na okenskih policah so s ponosom stali vsi Frais Monde izdelki, med njimi pa so najbolj prodajani White Musk, Red Rose, Almond in Lily of the Valley.

Ženeva nam je tako prirastla k srcu, da je nismo želeli zapustiti,a čakal nas je nov magični kraj Caravaggio. Tam nas je v trgovinici pričakala ga. Susanna – dama v rožnatem. Pravzaprav je bila cela trgovinica Cascina Arbarito v rožnati barvi. Pravi raj! Kaj pa je imela Susanna ponuditi od Frais Monde izdelkov? Izključno tiste, ki jih tudi sama obožuje!

V ljubki rožnati trgovinici, se je zaključilo tudi naše popotovanje – zagotovo smo pridobili ogromno navdiha za v prihodnje in kar je najpomembneje, sedaj znamo izbrati kakovostno naravno kozmetiko.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.