❤️ Pošiljamo ljubezen!
- 20 % popust nad 79 € ➜ Koda: LOVE20
- 10 % popust nad 39 € ➜ Koda: LOVE10

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Svet dišav

NOVOST : Armani Sky Di Gioia

17.11.17 1077x prebrano

Leto 2017 nam je prineslo kar nekaj parfumskih novosti, nad katerimi se navdušuje celoten svet. Armani je svojo kolekcijo poletnih dišav dopolnil z izjemno parfumsko vodo Sky di Gioia, ki nas popolje v neskončnost sanj. Kaj je nas pritegnilo pri tej novi dišavi?

DeliteLeto 2017 nam je prineslo kar nekaj parfumskih novosti, nad katerimi se navdušuje celoten svet. Armani je svojo kolekcijo poletnih dišav dopolnil z izjemno parfumsko vodo Sky di Gioia, ki nas popelje v neskončnost sanj. Kaj je nas pritegnilo pri tej novi dišavi?

Sky di Gioia dišava črpa navdih iz naravne lepote sončnega vzhoda nad prelepo morsko gladino. Prav tako nosi pozitivno sporočilo upanja: "Vsak nov dan prinaša neskončno novih možnosti in vsaka zarja je obljuba optimizma. Torej vse čudovite dame očarane nad novo Sky di Gioia dišavo so pozitivne dame.

Sky di Gioia vas bo na samem začetku očarala s sadno svežino ličija. Nenavaden, a vsekakor popoln začetek poletne dišave. Note sadne svežine se kasneje prelevijo v čudovito mešanico cvetne svežine z glavno noto belega mošusa. Sama dišava se zaključi z nenavadno noto vrtnice cenifolia, ki vso sladko svežino pretvori v elegantnost.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz
Lepotni nasveti

Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz

Naša koža potrebuje vlago vse dni v letu, ne glede na to, ali je zunaj sije sonce ali pada sneg. Maske za obraz so najbolj intenziven in najhitrejši način za navlažitev kože. V zadnjih letih pa so trg preplavile maske za obraz v robčku za enkratno uporabo. Zakaj bi jo morali uporabljati (predvsem v zimskih mesecih), katere so najboljše in kakšne blagodejne učinke prinašajo, boste izvedeli v nadaljevanju.

Preberi več
TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023
Lepotni nasveti

TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023

Novo leto pomeni nov začetek. Novi začetki pa v modnem in lepotnem svetu prinašajo tudi nove trende. Kateri lepotni trendi nas čakajo v novem letu, si preberite v nadaljevanju.

Preberi več
Spletična.si

Prijava