Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Želite luksuzni izdelek?

31 7
luksuz

Kaj bi si kupili prav ta trenutek, če bi vam Spletična.si rekla, da si lahko privoščite kar vam srce poželi? Bi bil to morda nek luksuzni parfum ali le kos dekorativne kozmetike, ki v vsakdanjih izbirah in odločitvah nikoli ne pride na vrsto? Mi vam predstavljamo ekskluzivne in kakovostne izdelke, ki so vsekakor vredni izbire.

TheBalm 

Ne, The Balm znamke ni mogoče kupiti kjerkoli. Definitivno spada med tiste dražje, luksuzne kose dekorativne kozmetike, a jo odlikuje najboljša kakovost, čudovite retro embalaže in nazivi izdelkov so nenevadni. Med našimi najljubšimi se je to poletje znašla paletka osvetljevalcev The Manizer Sisters ali paletka, ki je glavni krivec, da ste videti čudovito.

The Body Shop

The Body Shop črpa navdih v lepoti narave in tudi sami izdelki odražajo to lepoto. Znamka nam je všeč, ker je proti testiranju na živalih in daje velik poudarek na naravo. Cenovno dostopni izdelki, bodo vašo kožo ob redni uporabi brez dvoma pretvorili v mehko in dišečo.

Kérastase

Kérastase izdelki so namenjeni profesionalni in kakovostni negi las v udobju doma. Imate suhe lase? Kérastase ima na to odgovor: Kérastase Nutritive Bain Oléo-RelaxŠampon 250 ml. So vaši lasje poškodovani in brez življenja? Ja, ne boste verjeli, Kérastase ima tudi za vaše lase rešitev: Kérastase Résistance Bain Therapiste Šampon 250 ml 

Macadamia Professional

Še ena izmed ekskluzivnih znamk pri nas, zopet za nego las, je Macadamia Professional. Kdo bi se lahko uprl čudovitem vonju, ki na vaših laseh ostane še do naslednjega pranja? Kdo si ne bi želel zdravih, mehkih in sijočih las? Z Macadamia Professional je to mogoče! Naš najljubši izdelek to poletje je Macadamia Professional Weightless Moisture suho olje, ki kot rahla meglica objame vaše lase in jim podari neverjeten sijaj. 

Ne pozabimo na luksuzne dišave!

Katera dišava je vaša luksuzna dišava? Ja, vsak človek na tem svetu ima luksuzno dišavo. To je tista dišava, ki čaka na posebne priložnosti. Tista dišava, ki jo obožujete pa vendar je ne želite nositi vsak dan iz enega samega razloga: ker bo ji prehitro zmanjkalo! Naša luksuzna dišava je…Roberto Cavalli Paradiso Assoluto

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.