Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Predstavljamo: Carolina Herrera Good Girl

27 7
ch

Dišava - tako močna, tako čutna. Nenavadna mešanica temačnih in lahkotnih elementov. Dišava ustvarjena za žensko, ki preprosto ljubi svojo dobro stran in sprejema svojo slabo stran.

Carolina Herrera Good Girl.

Poslavljamo se od klasičnih dišav, kajti spoznali smo tisto "pravo" dišavo, ob kateri se počutite in dejansko ste poletna DIVA.

Domišljija in kreativnost združena v eno. Umirjenost in strast. Dobro in slabo. Vse to se skriva v elegantni steklenički v obliki čevlja, z luksuzno zlato petko. Daj ženski prave čevlje in osvojila bo cel svet - znan pregovor, ki tukaj dejansko ima pomen. Predstavljamo vam glavno orožje ženske. Ja, parfum seveda!

Drage dame, odkrijte in na plano spustite tako svojo dobro, kot tudi slabo stran. Obe sta čudoviti. Obe sta vaši. Svetla in topla ter mila stran se bo odražala v notah jutranje kave in mandljev ter vas kot nežen dotik pobožala z notami tuberoze in jasmina. Kasneje do odraza pride "slaba" stran, a v Good Girl dišavi to pomeni močna, samostojna nota kakava in tonke. Obstojnost je neverjetna. Očarale boste vsakogar. Ne pozabite - lepe ste in to vedno!

Je res dobro biti "slaba"? :)
Preverite v spodnjem videu!
(P. S.: Dame, vredno je gledati do konca!)

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.