Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Spletična predstavlja: Yves Saint Laurent: BLACK OPIUM

18 8
ysl black opim

Skrivnosten. Prefinjen. Divji. Božanski. Nepredvidljiv. Vse to in še veliko več. Rock'n'roll interpretacija Yves Saint Laurent Opium dišeče klasike, ki je osvojila srca popolnoma vseh dam ... da ne omenjamo moških pogledov! :)

Čudovita, črna, bleščeča steklenička v sebi skriva najlepši vonj. Black Opium dišava uteleša zanimivo in fascinantno plat ženskosti. Note kave, roza popra, pomarančnega cveta, jasmina, vanilije, pačulija in cedre se prepletajo v božansko zgodbo.

Dišava je ustvarjena za močne, pogumne ženske, ki se za vse večne čase vpišejo v vaše srce. Popolnoma vse note delujejo odločno in prodorno, ter so tu, da v vas prebudijo vse čute. Naša najljubša nota v tej dišavi je definitvno kava. Ni osebe, ki jo tako močna in slastna nota ne bi prebudila in spravila v dobro voljo; prav tako deluje na vas tudi Yves Saint Laurent Black Opium dišava. Black Opium se lahko pohvali z izjemno obstojnostjo in neverjetno prijetnim, energičnim vonjem - kot najboljši večerni koktajl poletja.

Privoščite si to čudovito dišavo, ki je dovolj sofisticirana za pisarno, popoln zmenek z vašo najljubšo osebo ali le za dnevne sprehode, ko se želite počutiti elegantno.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.