Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Strašljivo eleganten make-up v 5 minutah

29 10

Najbolj strašna noč v letu je blizu! Noč čarovnic je tudi noč vampirjev, strašnih porcelanskih lutk, okostnjakov in ostalih zastrašujočih bitij. Kakšen make up želite imeti Vi za noč čarovnic, strašen ali eleganten? Mi vam prinašamo super idejo!

Postanite eleganten okostnjak! Kako? Ena polovica lica naj bo v znamenju elegantnega make-upa, druga pa naj postane strašna lobanja. Pravilo za noč čarovnic je le eno: "Ni pravil!". Uživajte v ustvarjanju najboljše maske za noč čarovnic in zablestite!

Kot podlago za celoten obraz vam toplo priporočamo Revlon Colorstay puder, ki bo prekril vse nepravilnosti na vaši koži.
Za elegantno stran obraza vam priporočamo še Max Factor Colour Elixir rdečilo za ustnice v odtenku English Rose. V kolikor želite, da ustnice še bolj izstopajo pa vsekakor posezite po rdečem odtenku BOURJOIS Paris Rouge Edition Velvet. Nikar ne pozabite na nanos maskare Max Factor False Lash Effect, da še dodatno poudarite svoj čudovit pogled pa uporabite senčila za oči v temnih barvah. Za zadimljen pogled priporočamo paletko Rimmel London Magnif Eyes Contouring Palette. 
Popolno rdečilo za vaša lička bo vsekakor Makeup Revolution London Blush Palette. Sedaj je vaša elegantna stran popolna!

Nikar ne skrbite! Strašno stran ni težko ustvariti, tudi če kje naredite napako - je le noč čarovnic - in napake so dovoljene! Za belo podlago smo sami izbrali kar senčilo Max Factor Wild Shadow Pot v odtenku Wicked White, ki smo ga s čopičem Makeup Revolution London v bogatem sloju nanesli na polovico obraza. Črne linije smo ustvarili s črtalom za oči Dermacol Black Sensation Eye Micro Pencil in nato na določene predele nanesli še črno senčilo, ki ga najdemo v paletki Rimmel London Magnif Eyes Contouring Palette. Stroge linije črtala in senčila smo zabrisali s čopičem Artdeco Brushes The Round Eyeshadow Brush ter tako ustvarili popolne sence na naši lobanji. 

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.