Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Zbogom, celulit

8 4

Žal vse ženske vemo, kaj je celulit. Izjemno pomembno pa je tudi, da vemo, kako se ga znebiti. Žal čudežno zdravilo ne obstaja, zato sta potrebna vztrajnost in potrpežljivost. Da pripadnicam nežnejšega spola celulit ne bi grenil prihajajočih toplih dni, si v nadaljevanju preberite, kako ga odpraviti ali vsaj omiliti.

 

1. KORAK: PIJTE VELIKO VODE

Voda, voda in še enkrat voda. Pri odpravljanju celulita je zelo pomembno, da ostanete hidrirane. Voda ima moč, da zmanjša težave s celulitom, saj kožo osveži, zgladi in jo naredi bolj sijočo. Ne pozabite! Na dan morate spiti vsaj 1,5–2 l vode.

 

2. KORAK: TELOVADBA

Na žalost vsi ne obožujemo telovadbe, a brez nje se boste celulita zelo težko znebili. V boju proti celulitu so najboljši kardio treningi: tek, kolesarjenje, plavanje in ostale aktivnosti, ki izboljšajo cirkulacijo.

 

3. KORAK: MASAŽA ALI PILING

Dobra masaža in piling bosta po vsaki uporabi izboljšala izgled vaše kože. Za uspešen boj proti celulitu je izjemno pomembno, da izboljšate cirkulacijo na kritičnih predelih – tam, kjer imate največ celulita. Vsak predel s pilingom masirajte vsaj 10 minut. Naj bo to čas le za vas in za vaše dobro počutje.

Naši najljubši pilingi:

Collistar Special Perfect Body Firming Talasso Scrub
Piling za telo 300 g

 

NUXE Rêve de Miel Deliciously Body Scrub
Piling za telo 175 ml

 

Dermacol Aroma Ritual Fresh Watermelon
Piling za telo 200 g

 

4. KORAK: KREME IN OLJA PROTI CELULITU

Verjetno se vse sprašujete, ali kreme proti celulitu res pomagajo. Odgovor je DA. Pred nanosom kreme moramo vedno opraviti piling, s katerim odstranimo vse odmrle površinske celice, ki blokirajo vpijanje kreme. Nato kremo nanesemo na kritična področja in hkrati masiramo kožo, kar pomaga pri odpravljanju celulita.

Naše najljubše kreme:

NUXE Body Care Body-Contouring Oil Anti-Dimpling
Celulit in strije 100 ml

 

Bi-Oil PurCellin Oil
Celulit in strije 125 ml

 

Clarins Body Lift Cellulite Control
Celulit in strije 400 ml

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.