Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

JESENSKI IZDELKI ZA LIČENJE

15 10

Jesen je čas, ko nas obdajajo čudovite tople barve tako v naravi kot tudi pri modnih trendih. Topli odtenki so več kot dobrodošli pri ličenju. Oranžni in rjavi odtenki kraljujejo na očeh, ustnice pa so močno poudarjene z živo rdečim rdečilom za ustnice. Vas zanima kateri so po našem mnenju najboljši jesenski izdelki za ličenje?

Makeup Revolution London by Petra ♥, senčilo za oči

          

Blogerka Petra je v sodelovanju z Makeup Revolution London za vas ustvarila čudovito paletko senčil za oči. Senčila so čudovitih toplih barv, ki so primerna za jesensko ličenje. Uporabite rjave in oranžne tone in si privoščite bolj drzen videz. Videz pa zaključite s preverjeno klasiko: maskaro Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume.

                 

Makeup Revolution London Strobe Luxe Palette, osvetljevalec

                

Za svetleč, svež videz uporabite paletko osvetljevalcev Makeup Revolution London Strobe Luxe Palette, v čudovitih zlatih odtenkih.

Artdeco Gel Cream For Brows, kozmetika za obrvi

                      

Pri ustvarjanju popolnega jesenskega videza so zelo pomembne obrvi. Novost na Spletični so Artdeco kremni geli za obrvi. Z njimi boste lahko čudovito zapolnili obrvi. Vendar pa z barvanjem nikar ne pretiravajte, videz obrvi mora biti naraven.

Guerlain KissKiss, rdečilo za ustnice

    

Pika na i pa je izbira popolne šminke. Naša izbira je rdečilo za ustnice Guerlain KissKiss, v odtenku Rouge Kiss. Če živo rdeče šminke še nimate v svoji zalogi, je zdaj pravi trenutek, da si jo kupite.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.