Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

NOVOST LETA 2019: YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM INTENSE

1 4

Postanite kraljica zabave, zapeljiva diva in fatalna ženska. Kako? Spoznajte dišečo novost leta 2019: Yves Saint Laurent Black Opium Intense. Čudovita intenzivnost, neustavljive note, neskončen vonj na koži – to je parfum, ki ne sme manjkati na vaši polički.

Nathalie Lorson, Olivier Cresp, Marie Salamagne in Honorine Blanc so ustvarjalci tega parfuma, ki so navdih našli v zgodbi o temni, zabavni noči, nepozabnih doživetjih in glamurju. Black Opium Intense ni le parfum za zapeljevanje, temveč tudi vonj, ki dviguje vašo samozavest, voljo do življenja in pozitivno energijo. Parfum predstavlja neodvisno, zapeljivo in samozavestno žensko, ki sledi svoji intuiciji in svojim željam ter se ne podreja drugim. Nič jo ne more ustaviti, saj je napolnjena z energijo, ki jo prinašajo čarobne noči.

 

Black Opium Intense v sebi skriva noto črne kave – prav tako kot ostale dišave v Black Opium družini. Vendar ni le kava tista, ki osvoji naša srca … Ustvarjalci so dišavi dodali noto aromatičnega modrega absintha – alkoholno pijačo z okusom pelina. Vonj se nadaljuje z notami jasmina sambaca, pomarančnih cvetov in lilije. Spodnje note pa so sestavljene iz sandalovine, likviricije in vanilije.

 

Obraz parfuma, ujetega v temno modro, svetlikajočo stekleničko, je neustavljiva in samozavestna Zoë Kravitz.

 

Čudovita orientalska dišava bo okoli vas ustvarila skrivnostno tančico, ki nikogar ne bo pustila hladnega.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.