Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

DIŠEČE NOVOSTI LETA 2019

15 4

Vas zanima, katere so dišeče novosti leta 2019? Bodite v koraku s časom in preverite vse dišave, ki nam jih je do sedaj prineslo novo leto. To so parfumi, ki v letu 2019 ne smejo manjkati na vaši polički.

 

YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM INTENSE

Black Opium Intense je parfum, ki dviguje vašo samozavest, voljo do življenja in pozitivno energijo. Parfum predstavlja neodvisno, zapeljivo in samozavestno žensko, ki sledi svoji intuiciji in svojim željam ter se ne podreja drugim. Nič jo ne more ustaviti, saj je napolnjena z energijo, ki jo prinašajo čarobne noči. V sebi skriva noto črne kave – prav tako kot ostale dišave v Black Opium družini. Vendar ni le kava tista, ki osvoji naša srca … Ustvarjalci so dišavi dodali noto aromatičnega modrega absintha – alkoholno pijačo z okusom pelina. Vonj se nadaljuje z notami jasmina sambaca, pomarančnih cvetov in lilije. Spodnje note pa so sestavljene iz sandalovine, likviricije in vanilije.

 

LANCÔME LA VIE EST BELLE EN ROSE

La vie est belle en Rose je čudovita sadno-cvetlična dišava, sestavljena iz irisa, potonike, vrtnice in razsvetljena s sadnim nasmehom. »La vie en rose« je francoski izraz, ki pomeni gledati življenje z rožnato obarvanimi očali. Vabi vas, da vedno vidite pozitivno stran življenja - njegovo rožnato stran. Barvita dišava širi optimizem z vsakim nanosom, kar omogoča vsem, da doživijo »la vie en rose« v vsej svoji polnosti.

 

LACOSTE POUR FEMME ELIXIR

Poskusite se vrniti v preteklost in se spomniti brezskrbnega obdobja otroških sanj, veselja in optimizma. Novost Lacoste Pour Femme Elixir vas bo popeljala prav v ta čas. Razigran in navdihujoč vonj bo osvojil srca vseh žensk, ki se ne bojijo zajemati življenja s polno žlico in znajo uživati v vsakodnevnih malenkostih. Vanilijevo-cvetlična dišava bo v trenutku prebudila vaše čute in vas napolnila z energijo. Ta dišava je moderna, samozavestna in elegantna – prav takšna kot ste vi!

 

LANCÔME LA NUIT TRÉSOR MUSC DIAMANT

LANCÔME La Nuit Trésor Musc Diamant je čudovita ženska dišava, ki v sebi skriva žametno, malinasto noto, ki se hitro spremeni v pikantno, cvetlično mešanico frezije in vrtnice iz Damaska. Na koncu pa nas zapelje srce dišave – beli mošus. Prav mošus daje tej dišavi posebno zasvojenost, skoraj hipnotično zasanjanost. Posebnost pa je tudi steklenička v obliki diamanta, ki sije kot še nikoli prej.

 

PACO RABANNE PURE XS NIGHT

Pure XS Night je intenziven moški vonj znamke Paco Rabanne. Ko pade noč, so želje izjemno velike, vročina se poveča, spogledovanje se začne. Prav takšna je ta dišava – neverjetno temna, erotična, čista in magnetna. Parfum ima orientalske note: zgornje note so sestavljene iz ingverja in geisenga, srednje note nas očarajo z vanilijo, kakavom in cimetom, srce pa nas zapelje z miro in karamelo. Čudovita kombinacija, primerna za večerni čas, ki vas bo zagotovo očarala.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.