Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Kaj je Dermacol Make-Up Cover in kako izbrati pravi odtenek?

3 6

Že veste, kako izbrati pravi odtenek Dermacol Make-Up Cover-ja?
Kaj sploh je Dermacol Make up Cover?

Kaj je Dermacol Make-Up Cover?

Dermacol Make-Up Cover je tekoča podlaga z visoko vsebnostjo pigmentov. Njena kremna tekstura brez vsebovanih konzervansov in klinično testirana tekoča podlaga prekrije skoraj vsako nepravilnost na koži, izboljša njen tonus, pokrije dobesedno vse napake in nepravilnosti ter ji doda svilnato gladek zaključek.  

Zakaj ravno Dermacol Make up cover?

Dermacol Make-Up Cover je v svetu najbolj iskana podlaga ravno zaradi svoje vsestranskosti:

❖ je vodoodporna,
❖ hipoalergena,
❖ klinično testirana,
❖ brez parabenov in
❖ vsebuje zaščitni faktor SPF 30.

Primerna je za vse tipe kože, tudi za občutljive. Vašo kožo poleg vsega naštetega varuje tudi pred škodljivimi vplivi narave. Zaradi svojih odličnih lastnosti in trajnosti ga še danes uporabljajo profesionalni make-up umetniki za fotografske ali filmske posnetke, modeliranje, praznične priložnosti itd.

Kako izbrati pravi odtenek zase?

Temelj izbire pravega odetnka je prepoznavanje vašega podtona kože. Obstajata dva podtona kože – hladen in topel. Hladen se opisuje kot olivnat, topel pa kot rumenkast oz. rožnat.

Pri izbiri tekočega pudra je ključnega pomena koža pod zapestjem, se pravi med komolcem in zapestjem, saj je najbolj podobna koži na obrazu. Nikoli ne primerjajte kože na vrhnjem delu dlani – dlani so zelo redko enakega odtenka kot obraz, saj so po večini bolj izpostavljene soncu.

Pri izbiri tekoče podlage preko spleta svojo kožo vedno primerjajte na dnevni svetlobi, saj boste tako najlažje precenili, kateri odtenek je pravi za vas. Spodaj si lahko ogledate, kako smo odtenke Dermacol Make-Up Cover-ja testirale Spletičke, na naši spletni strani pa lahko preverite celotno ponudbo. Če kliknete na določen odtenek, se vam v kotu prikaže slika odtenka (seveda je to slika na zaslonu ter ni povsem enaka kot realni izdelek).

Za še več informacij in mnenj predlagamo, da pobrskate po internetu in si pogledate posnetke ter »swatche« priznanih blogerk. Tudi te slike in posnetki so simbolični, kar pomeni, da je to slika na računalniškem/mobilnem zaslonu in ni povsem enaka realnemu izdelku.

Uporaba

Tekočo podlago z gobico ali čopičem enakomerno razporedite po celotni površini obraza. Pazite na količino tekoče podlage, saj lahko zelo hitro dosežemo ravno nasprotni učinek kot bi si ga sicer želeli.

Dermacol Make up cover skozi leta

Veste, da začetki in odkritje Dermacol Make-Up Cover-ja segajo v daljno leto 1966?
»Leta 1965 je na naš inštitut prišla mati s svojim otrokom. Otrok je imel madež portskega vina in bele lise brez pigmenta. Takrat nismo imeli laserja – spraševali smo se, kako naj prekrijemo lise«, se spominja Olga Knoblochová, ustanoviteljica Dermacola.

Dermacol, originalna češka blagovna znamka, svoje začetke beleži v filmskem studiu Barrandov leta 1966. Kmalu so strokovnjaki filmskega studia sodelovali z dermatologi z Inštituta za medicinsko kozmetiko v Pragi.

Pred 50 leti je bil Dermacol Make-Up Cover prvi Dermacolov proizvod, ki je blagovni znamki prinesel mednarodni uspeh. Še vedno je visoko cenjen širom sveta.  Licenca za to podlago je bila nazadnje prodana Hollywoodu leta 1969. V 50-letni zgodovini znamke Dermacol je bila najuspešnejša. Danes se prodaja v več kot 60 državah po vsem svetu in se še vedno proizvaja pod nadzorom Dermacolovih lastnih tradicionalnih evropskih laboratorijev.

Olga Knoblochová, ustanoviteljica Dermacola
Olga Knoblochová, ustanoviteljica Dermacola

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.