Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Spletičke priporočamo: Olaplex

24 6

Sijoči in zdravi, voljni, igrivi in polni življenja – takšni so barvani lasje, negovani z izdelki Olaplex. Uporabljajo jih najboljši frizerji v svojih salonih, na posebno kolekcijo za domačo nego pa prisegajo ženske po vsem svetu. 

Olaplex je ameriška blagovna znamka, ki sta jo zasnovala kemika dr. Eric Pressly in dr. Craig Hawker. Skrivnost uspeha njunih izdelkov se skriva v čudežni formuli, ki ne vsebuje silikonov in mineralnih olj, lase pa ščiti med barvanjem in po njem. Aktivna patentirana sestavina obnavlja poškodovane vezi, ki v laseh nastanejo kot  posledica barvanja, toplotnih in mehanskih procesov obdelave naglavnega okrasja.

Izdelki Olaplex so hitro našli pot v najboljše frizerske salone. Profesionalci jih uporabljajo kot dodatek med barvanjem oziroma svetlenjem las ali kot samostojno obnovitveno nego. Na voljo pa so tudi v različicah za lastno  uporabo. Domači negi las so namenjeni: obnovitvena emulzija Olaplex No. 3, šampon Olaplex No.4 in regenerator Olaplex No.5.

 

OLAPLEX No. 3 – obnovitvena emulzija

Kremna emulzija ščiti in podaljša obstojnost vezi v lasni strukturi, zato so lasje videti zdravi in brez poškodb. Nanesite ga na umite lase (brez uporabe balzama) in pustite delovati 20 minut do 2 uri. Lase po uporabi umijete s šamponom in negujete kot običajno.

Emulzijo lahko uporabite samostojno, enkrat tedensko, kot obnovitveni tretma.

 

OLAPLEX No. 4 - obnovitveni šampon 

Kremni šampon ščiti, neguje in obnavlja poškodovane lase. Zmanjšuje naelektrenost las in preprečuje cepljenje konic. Lase vlaži in globinsko neguje, zato se po uporabi lažje razčešejo in so bolj sijoči. 

 

OLAPLEX No. 5 - negovalni regenerator

Kremni regenerator obnavlja lase in preprečuje nadaljnje poškodbe las. Zmanjšuje naelektrenost las in jih globinsko neguje ter hrani. Lasem vrne lesk in jim podari svilnat videz.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.