Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Naravna kozmetika FRAIS MONDE

29 7

Zdravilna kozmetika blagovne znamke Frais Monde predstavlja edinstvene izdelke, ki vsebujejo blagodejne in zdravilne sestavine, razvite v sončni južni Italiji pred več kot 50 leti. Da bi lahko bolje razumeli unikatnost in originalnost te znamke, ocenili njeno visoko kvaliteto, inovativnost in naravnost, moramo nujno spoznati skrivnost, ki tiči v notranjosti zemlje.

Kako je nastalo podjetje Frais Monde?

Da je termalna kozmetika Frais Monde sploh začela nastajati, sta bili potrebni dve glavni komponenti in sicer „kraj“ in „razlog, zakaj ustvarjati kozmetiko.“ Pred več kot 50 leti je z njeno proizvodnjo začel zdravnik Giuseppe Gualtierim. Kozmetika Frais Monde so postali izdelki s poudarkom na naravnih sestavinah.

Skrivnost celotne znamke se skriva med gorami in morjem, v čarobnem mestu z imenom Repole, kjer izvira žveplova termalna, tisoč let stara voda. Gre za čudežni eliksir, ki neguje kožo vseh moških, žensk in otrok po celem svetu. Čudežni izvir iz Repol je del termalnega ekosistema, ki velja za enega najbolj čistih delov Evrope. Zemlja je dobesedno prepojena z bogatimi minerali. In ravno ti imajo na našo kožo tako blagodejen učinek.

Želja po ustvarjanju popolnoma naravnih izdelkov je bila v podjetju Frais Monde zelo velika. Leta 1987 so na trgu kot prvi predstavili 100% naravno termalno kozmetiko. Osnova njihovih izdelkov je sestavljena iz šestih osnovnih sestavin:

Žveplena voda
Solna glina
Naravni izvlečki
Naravna olja
Organske sestavine
Naravne dišave

Izdelki vsebujejo izjemne sestavine, ki so primerne tudi za najbolj občutljivo kožo. Vsi izdelki kozmetike Frais Monde so hipoalergeni. 

 

Kaj vse ponuja kozmetika Frais Monde?

Kozmetika Frais Monde bo razvajala vsak centimeter vašega telesa, saj ponujajo izdelke za obraz, telo in lase. Vaša koža bo zaploskala od veselja in radosti. Specifične zdravilne lastnosti termalne vode pustijo vašo kožo popolno nahranjeno in odišavljeno.

Med izdelki Frais Monde najdemo tudi parfumska olja, ki bodo nadišavila vašo kožo in vas popeljala v čudovite svetove njihovih not.

 

Odkrijte tudi vi to unikatno zdravilno termalno kozmetiko in privoščite svoji koži le najboljše, brez uporabe kemičnih sestavin.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.