❤️ Pošiljamo ljubezen!
- 20 % popust nad 79 € ➜ Koda: LOVE20
- 10 % popust nad 39 € ➜ Koda: LOVE10

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Blog

Darilni bon - rešitev v zadnjem trenutku

10.02.20 691x prebrano

Nimate ideje kaj pokloniti vašim najbližjim? Naj si sami izberejo svoje darilo! Darilni bon je nepogrešljiv izbor, s katerim si bo obdarjenec sam izbral izdelek, ki mu je všeč. Na Spletični nudimo široko ponudbo znamk in izdelkov, kjer bo vsak našel nekaj zase.

DeliteNimate ideje kaj pokloniti vašim najbližjim? Naj si sami izberejo svoje darilo!  Darilni bon je nepogrešljiv izbor, s katerim si bo obdarjenec sam izbral izdelek, ki mu je všeč. Na Spletični nudimo široko ponudbo znamk in izdelkov, kjer bo vsak našel nekaj zase.

 

E-DARILNI BON

Na Spletična.si lahko najdete e-darilne bone v vrednosti 10 €, 20 €, 50 € in 100 €. E-darilne bone lahko kupite in izkoristite le na Spletična.si.

 

Glavna prednost

 

E-darilni bon boste nekaj minut po nakupu prejeli na vaš e-mail naslov, v .pdf obliki. Vse kar morate storiti je, da ga natisnete in podarite svojim najbližjem.

Darilni bon je veljaven do 6 mesecev od datuma nakupa.
E-darilni bon in njegovo kodo lahko izkoristite takoj po nakupu darilnega bona.
Ne plačate poštnine in embalaže, temveč le vrednost E-darilnega bona.

 

Popolna izbira za vse, ki ne veste kaj podariti ali tiste, ki potrebujete darilo v zadnjem trenutku.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz
Lepotni nasveti

Zimska nega obraza: navlažite kožo z maskami za obraz

Naša koža potrebuje vlago vse dni v letu, ne glede na to, ali je zunaj sije sonce ali pada sneg. Maske za obraz so najbolj intenziven in najhitrejši način za navlažitev kože. V zadnjih letih pa so trg preplavile maske za obraz v robčku za enkratno uporabo. Zakaj bi jo morali uporabljati (predvsem v zimskih mesecih), katere so najboljše in kakšne blagodejne učinke prinašajo, boste izvedeli v nadaljevanju.

Preberi več
TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023
Lepotni nasveti

TOP 5 lepotnih trendov za leto 2023

Novo leto pomeni nov začetek. Novi začetki pa v modnem in lepotnem svetu prinašajo tudi nove trende. Kateri lepotni trendi nas čakajo v novem letu, si preberite v nadaljevanju.

Preberi več
Spletična.si

Prijava