Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

NAJBOLJŠI IZDELKI ZA KODRANJE LAS

3 2

Kodrasti lasje čez noč? Naša Lucija (LuxLucis) vam bo pokazala, kako lahko hitro nakodrate vaše lase, brez da bi morali uporabiti kodralnik. Poudarek je na pravilni negi las. Sledite njenim nasvetom.

 

1. KVALITETNI IZDELKI

Najpomembnejši korak so pravilno izbrani izdelki, ki morajo biti izjemno kvalitetni. Lucija je izbrala znamko Moroccanoil, za katero vemo, da nudi le najboljše. Uporabite njihov šampon in balzam. Če imate izjemno suhe lase, pa še njihovo vlažilno masko.

 

2. REŠITEV ZA KONICE

Serum za razcepljene konice je pomemben korak pri negi las. Nahrani vse tiste konice, ki jih pri frizerju nismo postrigli.

 

3. VOLUMEN LAS

Za tanke lase brez volumna imamo na voljo lak za lase, ki nam ga bo dodal. Uporaba je izjemno enostavna, rezultati pa so božanski.

 

4. ČESATI, NE LOMITI

Za pravilno česanje las je potrebno slediti dvema korakoma: kupiti kvalitetno krtačo in nikoli česati las pri koreninah, saj se tam ustvarjajo vozli po celi dolžini las.
Česanje začnite na sredini oziroma pri konicah in se počasi premikajte do korenin las.

 

5. Z ELASTIKAMI DO KODROV

Trik za najboljše kodrčke je v super elastikah. Naredite si kitke in zaspite z njimi. Zjutraj jih razpustite in uživajte v najlepših kodrčkih.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.