14 % popusta nad 45 € → Koda: PINK14

BREZPLAČNA poštnina nad 25 €  Koda: PINK

NAJBOLJ PRODAJANI PARFUMI NA SPLETIČNI V LETU 2019

23 12

Leto 2019 se počasi približuje koncu, zato je čas da povlečemo črto in preverimo katere so tiste dišave, ki so se v zadnjih dvanajstih mesecih najbolje prodajale. Če vas zanima kateri so top parfumi leta 2019, berite naprej.

 

10. mesto: Parfumska voda Roberto Cavalli Paradiso

Roberto Cavalli Paradiso je lesna dišava s pridihom sredozemskega vzdušja, ki jo dopolnjuje mešanica sadnih cvetov. Takoj boste začutili vonj po bergamotki, limoni in mandarini. Svežino dopolnjuje nežen vonj jasmina s pridihom bora in lovorja. Gre za čudovito dišavo, kjer klasične note dopolnjujejo nenavadni toni.

 

9. mesto: Toaletna voda Calvin Klein CK One

Calvin Klein CK One je lahkoten, osvežilen vonj, primeren za ženske in moške. Gre za naraven vonj, ki ustreza novim trendom. One je osvežilna mešanica tonov mošusa in sadja na lesni osnovi.

 

8. mesto: Toaletna voda Dolce&Gabbana Light Blue

Dolce&Gabbana Light Blue je odlična, osupljiva in kultna toaletna voda, ki je edinstvena kot radosti življenja. Na trg je prispela leta 2001 in od takrat naprej vztraja na lestvici top 10 parfumov. Gre za sadno-cvetlično dišava s citrusnim pridihom. 

 

7. mesto: Parfumska voda Roberto Cavalli Roberto Cavalli Pour Femme

Predstavljamo vam Roberto Cavalli Roberto Cavalli Pour Femme. Intenziven vonj je poln čutnosti in očarljivosti, ki lahko poudari magično privlačnost, ki je skrita v vas. Sledite usodi s to čudovito parfumsko vodo.

 

6. mesto: Parfumska voda Calvin Klein Euphoria

Calvin Klein Euphoria ponuja zasvojenost s cvetno-sadnimi različicami in z lesno-orientalskim podtonom, ki vam daje dolgotrajen občutek elegance in očarljivosti. Odpeljal vas bo v nenavaden svet divje narave eksotičnih cvetov, s katerim boste pridobili energijsko in čutno privlačnost.

 

5. mesto: Parfumska voda ESCADA Magnetism

Dišava Escada Magnetism bo vašo kožo ovila v sveže orientalske akorde zelenih listov, slastne frezije, romantičnega jasmina in mandljevega cveta. Gre za sadno-sladko dišavo z orientalskim pridihom. Popolna za dnevno nošenje.

 

4. mesto: Parfumska voda Chopard Wish

Modri diamant, znan tudi kot kultna dišava Chopard Wish, je prav zares dragulj med vsemi parfumskimi vodami. Namenjen je čutnim in skrivnostnim ženskam. Dišava je bil lansirana leta 1999, vendar še vedno ostaja en izmed najbolj prodajanih dišav.

 

3. mesto: Parfumska voda Christina Aguilera Glam X 

Christina Aguilera Glam X je dišava, ki slavi žensko lepoto in čutnost. Prevzela bo žensko, ki je samosvoja in ve, kaj hoče. Gre za sadno-sladko dišavo z orientalskim pridihom, ki je primerna za dnevno nošenje. 

 

2. mesto: Toaletna voda Escentric Molecules Molecule 01

Dišava Escentric Molecules Molecule 01 je v parfumski svet prinesla edinstvenost in revolucionarnost. Luksuzna dišava, lasnirana leta 2006, temelji na zelo edinstveni in prefinjeni sestavini, ki je izvirna in povsem nova dišavna esenca. 

 

1. mesto: Parfumska voda Lacoste Pour Femme

Lacoste Pour Femme je izrazita, ostra, cvetlično-sveža dišava. Dišava je naravno elegantna, športna in izjemno udobna. Gre za odlično in bogato žensko dišavo, ki napolni z energijo in stimulira. Je enostavna moderna kreacija, ki evocira čisto privlačnost. Lacoste pour Femme je bila ustvarjena za žensko, ki v sebi nosi skrito mikavnost; za žensko, ki si upa pokazati svoja čustva in deliti svoje občutke.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.