Summer Pink Friday
15 % popusta nad 50 € Koda: PINK15

EP Line

Znamke in filtri

Filter

Spol

Kategorija

Vrsta izdelka

Kolekcija

EP Line

1 izdelek

Seznam je omejen

Seznam je omejen na

Ponastavi izbor

Blagovna znamka EP Line je našla svoje oboževalce predvsem med najmlajšimi kupci. Dizajn izdelkov EP Line pritegne pozornost vaših malčkov že na prvi pogled. Kozmetični izdelki znamke EP Line se ne odlikujejo le z vonjem, temveč tudi z igrivo embalažo. Če vaši otroci obožujejo znane animirane like, kot so priljubljeni junaki iz Ledenega kraljestva, Winnie the Pooh ali Shrek, je blagovna znamka EP Line popolna izbira.

Razigrana kozmetika

Blagovna znamka EP Line je namenjena predvsem otrokom - najmlajšim ali mladostnikom, zato ponuja naravno, nežno sestavo kozmetičnih izdelkov. Paleta zabavnih in igrivih kozmetičnih izdelkov EP Line ne prinaša le gelov za prhanje, zobnih past in šamponov, temveč tudi priljubljene toaletne vode, deodorante ali pene za britje.

Najboljše za otroke

Kozmetični izdelki z otroškimi figurami EP Line, so izdelani v EU. So polni naravnih sestavin in ne vsebujejo parabenov ali sulfatov. Vsi izdelki EP Line s priljubljenimi otroškimi junaki so dermatološko testirani in imajo certifikate, ki ustrezajo najstrožjim standardom EU.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.