🌷 Materinski dan na Spleticna.si

20 % popusta nad 75 € → Koda: MAMA20
10 % popusta nad 35 € → Koda: MAMA10

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

K18

Razvrsti po:

4 izdelki
Izberite znamke in filtre

Znamke in parametri

10,50 - 152,60

Želite svojim lasem povrniti lepoto in uživati v močnih, mehkih in prožnih laseh, ki so sinonim za zdravje? Potem preizkusite izdelke ameriške blagovne znamke K18, ki obljubljajo, da bodo oživili vaše lase v le štirih minutah. Kako je to sploh mogoče? Podjetje K18, ustanovljeno leta 2020, uporablja patentirano tehnologijo K18Peptide, za katero je bilo klinično dokazano, da odpravlja poškodbe las, ne glede na to, ali so jih povzročile kemični tretmaji, okoljski vplivi, mehansko oblikovanje ali toplotna obdelava. Na podlagi desetletij testiranja in raziskav je tehnologijo Tutu razvila skupina znanstvenikov pod vodstvom profesorja Artura Cavac-Paula iz Centra za biološki inženiring na Univerzi Minho in Solfarcos Technologies.

K18: Lasna kozmetika, ki temelji na patentirani tehnologiji K18Peptide

Kako deluje lasna kozmetika K18? Zahvaljujoč molekuli K18Peptide, ki jo vsebujejo izdelki, pomaga povezati poškodovane vezi v lasnih strukturah, s čimer obnavlja lase od znotraj in jim povrne zdrav videz. Vidni učinki lasne kozmetike K18 so tako navdušili frizerje po vsem svetu, da jo boste našli v desetinah frizerskih salonov po vsem svetu. Vendar pa si izjemne nege las K18 ni treba privoščiti le v profesionalnih frizerskih salonih, ampak si jo lahko tudi doma.

Profesionalni rezultat kot iz frizerskega salona v odubju doma

Si želite, da bi bili vaši lasje vsak dan videti, kot da ste pravkar zapustili frizerski salon? Potem preizkusite priljubljene izdelke K18. Posebaj priljubljena je maska za lase K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask, ki zmanjša poškodbe las v le 4 minutah. Kaj kupci pravijo o njej? »Najboljši izdelek za lase, kar sem jih poskusila. Že po prvih nekaj uporabah lahko vidite spremembo. Lasje se ne cepijo, so mehki in niso naelektreni. Uporabljati jo morate le približno enkrat na teden.« Izjemne učinke je pokazal tudi sprej brez izpiranja za obnovo poškodovanih las K18 Biomimetic Hairscience Professional Molecular Repair Hair Mist. Ta izdelek lasem povrne prožnost, moč, trdnost in poveča njihovo mehkobo ter sijaj.

Spletična.si

Prijava