25 % OFF nad 25 € na drogerijske izdelke → Koda: DROGERIJA

Brezplačna dostava nad 35 € → Koda: SPRING

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Maison Francis Kurkdjian

Razvrsti po:

11 izdelki
Izberite znamke in filtre

Znamke in parametri

93,36 - 402,30

Blagovna znamka Maison Francis Kurkdjian je bila svetu prvič predstavljena leta 2009. Njen ustanovitelj je eden najbolj priznanih svetovnih parfumerjev Francis Kurkdjian, po katerem je znamka tudi dobila ime. "Odločil sem se, da bom pred svojim imenom dodal besedo "Maison". Ne gre samo za slogovni namen, temveč želim izraziti tisto,v kar verjamem: hiša ima dušo in zgodovino, stanovalce, prijatelje in včasih otroke. Vsa ta čustva, povezana z besedo "hiša", oživijo moje sanje: ustvariti okoli sebe avro velike sreče, ki mi omogoča, da navdihujem in razveseljujem druge." Francis Kurkdjian.

Francoske niche dišave

Blagovna znamka Maison Francis Kurkdjian prinaša na trg popolnoma harmonične nišne dišave. Niche dišave nadaljujejo tradicijo klasične parfumerijske obrti. Pri njihovi proizvodnji je temeljni poudarek na izbranih sestavinah, njihova dovršenost pa je v dragem in kompleksnem proizvodnem procesu. Niche dišave so namenjeni še tako zahtevnim strankam.

Popolnost v vsaki podrobnosti

Francoske nišne dišave Maison Francis Kurkdjian vas bodo navdušile s svojo brezčasnostjo in popolno harmonijo posameznih sestavin. Odkrijte svobodo in čutnost s dišavami Maison Francis Kurkdjian.

Spletična.si

Prijava