🌷 Materinski dan na Spleticna.si

20 % popusta nad 75 € → Koda: MAMA20
10 % popusta nad 35 € → Koda: MAMA10

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Matis

Blagovna znamka MATIS je bila prvič predstavljena svetu pred več kot 75 leti in sodi v sam vrh na področju nege kože. Blagovna znamka MATIS trenutno ponuja 12 linij, ki so namenjene reševanju nepravilnosti za vse tipe kože. V luksuzni negi s kozmetiko MATIS lahko uživate v kozmetičnih salonih kot tudi v udobju svojega doma.

Blagovna znamka, ki izpolnjuje domišljijo moških in žensk

Kozmetika MATIS ponuja široko paleto izdelkov od preparatov za obraz in telo do nege za sončenje. Izdelki znamke MATIS so narejeni na naravni osnovi. Zahvaljujoč nenehni komunikaciji s samimi kupci, se blagovna znamka MATIS trudi ugoditi vsem idejam in zahtevam na področju kože in nege kože.

Kozmetika izpod rok strokovnjakov

Gonilna sila blagovne znamke MATIS so najsodobnejše raziskave in skupina strokovnjakov, ki jo vodijo kemiki, zdravniki in oblikovalci, ki si prizadevajo izboljšati izdelke, da bi 100-odstotno zadovoljili potrebe moških in žensk vse starosti. Seveda so izdelki podvrženi končnemu testiranju in kontroli pod strogim zdravniškim nadzorom. Varnost in visoka kakovost sta med največjimi gradniki blagovne znamke MATIS.

Spletična.si

Prijava