50 % OFF

na 2. izdelek ob nakupu L'Oréal Paris, Garnier & Mixa izdelkov

Max Factor Pan Stik Podlaga in korektor v stiku za ženske 9 g Odtenek 13 Nouveau Beige

visoka prekrivnost, kremna, kompaktna

          
Na zalogi   |  (ID: 39184)
4,92
Dostavili bomo

Opis izdelka

Max Factor je kozmetično podjetje, znano po dekorativni kozmetiki, ki jo uporabljajo svetovno znani vizažisti in tisoče žensk po celem svetu.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1909 s strani Maksymiliana Faktorowicza. V zlati dobi Hollywooda je Max Factor ustvarjal neverjetne videze - sodeloval je z največjimi imeni tistega časa, kot so Ava Gardner, Jean Harlow and Marlene Dietrich. Geslo Max Factorja je bilo, da bi morala biti lepota in šarm na dosegu vsake ženske.

Maksymilian Faktorowicz se je rodil na ozemlju Poljske in se leta 1914 preselil v Ameriko - Los Angeles. Max je ustvarjal svojo lastno kozmetiko, ki je na velikem platnu pričarala realističen videz zvezd. Leta 1916 je začel prodajati senčila za oči in svinčnike za obrvi. Prvič v zgodovini so bila takšna ličila dostopna vsem, ne le zvezdam filma in gledališča.

Filozofija Max Factorja je, da je lahko vsaka ženska božansko lepa, če uporabi pravo dekorativno kozmetiko in pravo tehniko nanašanja ličil.

Od maskare do pudra, od senčil do šmink - Max Factor še vedno ponuja ličila za vsako žensko in ji omogoča, da poudari svoj osebni šarm in lepoto vsak dan!

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank 4.5

(ocenjeno 2x)

  • 100 % strank priporoča
  • 2x ocen izdelka

Pregled 2x


Melitka
Ocena obiskovalcev - Spleticna.si

Ker je kvLiteten izdelek in ugoden

  • Struktura in dostopnost
Melitka
Ocena obiskovalcev - Spleticna.si

Ker je kvLiteten izdelek in ugoden

  • Struktura in dostopnost

Dodajte oceno in pomagajte drugim pri izbiri.

Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest