Lacoste darilo

Darilo ob nakupu Lacoste izdelkov nad 25 €

Uriage

Top izdelki

Filtrirajte izdelke
Spremenite kategorijo
Razvrstite po:
Uredi:
Uredi:

O znamki Uriage

Preizkusite sami izjemne učinke Termalne vode Uriage, ki je bila odkrita pred 2000 leti v osrčju francoskih Alp, zahvaljujoč kozmetiki Uriage. Zgodba te znamke se je začela pisati že leta 1992, ko so v Dermatoloških laboratorijih Uriage razvili prve inovativne dermokozmetične preparate.

Uriage: Kozmetika za zdravo kožo z blagodejnimi učinki termalne vode Uriage

Termalna voda Uriage že 75 let teče skozi francoske Alpe in je obogatena z minerali in elementi v sledeh. Termalna voda Uriage se zaradi izjemnih učinkov že več kot 200 let uporablja pri zdravljenju kožnih bolezni, ORL, revmatizma in rehabilitacije po zdravljenju raka. Dokazano bistveno izboljša kakovost življenja. Po raziskavah je 83% bolnikov potrdilo popolno ali delno izginotje simptomov bolezni po zdraviliškem zdravljenju. Učinki Termalne vode Uriage se uporabljajo tudi v istoimenski kozmetiki, ki jo predpisujejo dermatologi in priporočajo farmacevti po vsem svetu.

Nega kože in telesa z blagovno znamko Uriage

V ponudbi blagovne znamke Uriage boste našli izdelke za nego kože, telesa, dojenčkov ali izdelke, ki so namenjeni zaščiti pred soncem. Preizkusite lahko na primer čistilno pomirjujoče olje Uriage za zelo suho in razdraženo kožo telesa in obraza, ki kožo telesa in obraza nežno očisti, kožo intenzivno nahrani ter pomiri razdraženost in srbečico.

Dostava:
Plačilo:
Certifikat: