🎁 Darilo

ob nakupu Dermacol izdelkov nad 15,9 €

AHAVA Men Time To Energize Darilni set krema za obraz Age Control Moisturizing Cream 50 ml + gel za prhanje Mineral Shower Gel 100 ml + krema za roke Mineral Hand Cream 100 ml + kozmetična torbica

Opis izdelka

Če iščete kozmetiko, ki temelji na izjemnih naravnih sestavinah in so jo preverile že mnoge generacije pred vami, vam bo znamka AHAVA, ki ponuja originalno naravno kozmetiko iz Mrtvega morja, zagotovo všeč! Blagovna znamka AHAVA pripada izraelskemu podjetju Dead Sea Laboratories Ltd. In zakaj je Mrtvo morje tako posebno? Vsebuje 34 % mineralov, kar je desetkrat več kot druga morja. Edinstvena sestava vode in blata iz Mrtvega morja ima blagodejne učinke pri negi kože telesa ter pri revmatskih in dihalnih težavah.

AHAVA: Naravna kozmetika iz Mrtvega morja

Kozmetični izdelki AHAVA kožo nahranijo z življenjsko pomembnimi minerali in jo mehčajo, poleg tega pa absorbirajo odvečno maščobo in odstranijo nečistoče iz kožnih por. Naravne snovi, uporabljene v izdelkih, niso bogate le z naravnimi minerali, temveč tudi z drugimi snovmi v obliki magnezija, kalcija, kalija, natrija, joda in broma. Po uporabi izdelkov je koža sveža, pomirjena in zglajena. Kozmetika AHAVA je primerna tudi za občutljivo kožo, cenili pa jo boste tudi, če imate luskavico, ekcem, akne ali se borite s celulitom in gubami.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat: