🎁 Darilo

ob nakupu Dermacol izdelkov nad 15,9 €

Spoznajte ekipo

NAŠO EKIPO SESTAVLJAJO LJUBEZNIVI IN PREDANI LJUDJE, KI SO VEDNO PRIPRAVLJENI PRISKOČITI NA POMOČ.

Želite bolje spoznati neverjetno Spleticna.si ekipo?
Berite dalje ...

Dejan | CEO

 

je prvi moški v naši ekipi in predvsem tisti nepogrešljivi člen, s katerim se je vse začelo. Kot lastnik Spletične ima vse niti poslovanja v svojih rokah in uspešno vodi svoj ženski tim. Odlikujejo ga veliko srce, čut za ljudi, razmišljanje izven okvirjev in zvrhana mera znanja. Mirni živci in prepričanje, da se za vsako težavo najde rešitev, so njegovi aduti. 

Lucija | Sales Director

 

je prva dama spletnih trgovin in tista Spletična, ki nas uspešno združuje. Je vrhunska organizatorka dela in zna poskrbeti za dobro vzdušje v pisarni. Adrenalinska odvisnica, ki rada osvaja vrhove gora, je tudi svetal zgled dobrodelnosti in prijaznosti. Njena velika ljubezen so hišni ljubljenčki, ki jih je našla v zavetišču in posvojila.

Saša | SPLETICNA.SI Manager

 

je neustrašna obramboslovka, ki je svoje mesto našla v svetu kozmetike. Iznajdljivost je njena vrlina, pripravljenost pomagati pa srčna odlika. Odlično kuharico in veliko gurmanko odlikujeta vedrina in ljubezen do živali, krasi pa nasmeh na ustnicah, ki jih velikokrat uokvirja rdeč odtenek šminke.

Danijela | LIJEPA.HR Manager

 

je nesojena detektivka, ki namesto prevarantov za vas išče najboljše izdelke za ličenje in popolne dišave. Prva med Spletičkami je postala mamica in neskončno uživa v radostih materinstva. Njena velika strast so kristali, pa seveda kava, brez katere se dan pač ne more začeti.

Melisa | ZAGREB SHOP manager

 

je odlična organizatorka in neustrašna pri reševanju vseh vrst nalog. Noben izziv zanjo ni pretežak, saj je prepričana, da zmore vse. Njen čut za estetiko in nos za dobre kupčije sta velikokrat v pomoč tudi sodelavkam pri opremljanju stanovanja ali oblačenju.

Laura | PARFIMO.IT Manager

 

je psihologinja, tudi malo filozofinja, predvsem pa zvesta spremljevalka trendov ličenja in vsega, kar je povezano z nego kože. Med šminkami prisega na vse odtenke rdeče in zna mojstrsko ukrotiti kodre. Vedno je na voljo za pomoč in nikoli ne reče »ne« sušiju.

Larisa | SPLETICNA.SI & LIJEPA.HR
Customer Care & Logistics Manager

 

je tista Spletička, ki pomaga strankam rešiti vsake vrste zadrego. Vedno je urejena, s krono dolgih las, ki so ji resnično v ponos. Po duši upornica, sicer pa natančna in preudarna, je prepričana, da obraz pove o človeku več kot tisoč besed.

Tina | PARFIMO.IT
Customer Care & Marketing Manager

 

Je strastna sledilka novih kozmetičnih trendov. Njen svet so čopiči, senčila, šminke, njeno mesto pa je ob morju, poleti najrajši na plaži. Rada posluša glasbo in klepeta s prijatelji, se smeji in je vedno urejena.

Sara | Digital Marketing Manager

 

je najbolj zgovorna članica naše ekipe, saj zelo rada in veliko govori. Po duši je plesalka, svojo kreativnost pa izkazuje na naših družabnih omrežjih in tudi v kuhinji. Vedno je polna novih idej in dan preprosto nima dovolj ur za vse, kar bi rada počela.

Nika | Head of Design

 

je naša grafična oblikovalka z neverjetnim čutom za estetiko, kar vam vsakodnevno dokazuje. Ona poskrbi, da nikoli ne spregledate tedenske akcije in kode za popust. Vodi jo intuicija, prisega pa na svoje skrivno orožje – iskren nasmeh. Prepričana je, da ni lepotne zadrege, ki je ne bi bilo moč popraviti s Photoshopom.

Dobromir | PARFIMO.IT
Google Specialist

 

je veliki ljubitelj tehnologije in se resnično spozna na vse zakonitosti delovanja spletne trgovine. Vedno nasmejan matematik in informatik navdušuje s svojim sončnim značajem in obožuje potovanja in vrtnarjenje.

Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest