Lacoste darilo

Darilo ob nakupu Lacoste izdelkov nad 25 €

Prazniki, pomembni dnevi in dnevi nakupov

365 priložnosti za nakup dišav in drugih daril

Nova dišava ali drug kos kozmetike lahko razveselijo vsakogar kadarkoli v letu, a nekateri dnevi skrivajo večji pomen in priložnost za obdarovanje. Vas zanima, kateri dnevi so idealni za obdarovanje najdražjih? In kdaj lahko brez slabe vesti polepšate dan tudi sami sebi?

BOŽIČ

BLACK FRIDAY

VALENTINOVO

ROJSTNI DAN

MATERINSKI DAN

DAN MUČENIKOV

DAN ŽENA

SINGLES' DAY

SVETOVNI DAN OTROK

Najbolj znan praznik za obdarovanje je seveda božič. Takoj za njim pa seveda rojstni dnevi, prazniki, obletnice ... Svoj praznik praznujejo tudi zaljubljeni, ženske, moški, matere, očetje in otroci. V koledarju praznovanj pa lahko najdemo različne mednarodne dneve bratov in sester, mladih, starejših, zdravnikov, gasilcev, učiteljev in vseh ostalih poklicov.

Poleg tega obstajajo tudi t. i. nakupovalni prazniki. Najbolj znan je seveda Black Friday oz. Črni petek, ki je edinstvena akcija z največjimi popusti konec novembra. Ne smemo pa pozabiti na Singles' Day, ki slavi vse samske in jih spodbuja, da za praznik obdarijo kar sebe.

Vsak dan je lahko razlog za nakup novega parfuma ali drugega kozmetičnega izdelka. Zase ali za svoje najbližje. Z obdarovanjem bo dan postal bolj vesel. In dišeč. ;)

Dostava:
Plačilo:
Certifikat: