50 % OFF

na 2. izdelek ob nakupu L'Oréal Paris, Garnier & Mixa izdelkov

Nastavitve filtrov
Spol Znamka
Cena
-
Tip izdelka
Velikost
-
Za profesionalno uporabo

Barve za lase

Top izdelki

Filtrirajte izdelke
Spremenite kategorijo
Razvrstite po:
Uredi:
Uredi:

O ponudbi Barve za lase

Barve za lase profesionalnih frizerskih blagovnih znamk po novem v ponudbi spleticna.si. Privoščite svojim lasem kvalitetno nego. Izbirate lahko izmed barv za lase raznih blagovnih znamk in vrst. V naši ponudbi boste našli tudi tonirne kreme in pripravke za lažje odstranjevanje barve s pokožnice. Barve za lase iz naše ponudbe so primerne za vse tipe las.

Kljub dokazani varnosti kozmetičnega izdelka se lahko pri potrošniku pojavi neželeni učinek (npr. izpuščaji na obrazu, občutljivo, razdraženo in poškodovano lasišče), ki ga lahko povzroči sestavina v kozmetičnem izdelku.

Za boljšo obveščenost potrošnikov o morebitnih škodljivih učinkih barvanja las in za zmanjšanje tveganja povzročitve preobčutljivosti na izdelke za barvanje las med potrošniki je EU sprejela direktivo, ki določa navajanje dodatnih opozoril na embalaži izdelkov za barvanje las, hkrati pa omejuje uporabo pri osebah, ki so mlajše od 16. let.

Na embalaži barv za lase mora biti navedeno naslednje besedilo: "Barve za lase lahko povzročijo hude alergijske reakcije. Preberite in upoštevajte navodila. Ta izdelek ni namenjen za uporabo na osebah, mlajših od 16 let. Začasni tatu s črno kano lahko poveča tveganje za alergije." Ne barvajte si las, če: – imate izpuščaje na obrazu ali občutljivo, razdraženo in poškodovano lasišče, – ste kadar koli po barvanju las že imeli reakcijo, – ste v preteklosti imeli reakcijo na začasni tatu s črno kano.“

Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest