Izberite darilo in prejmite brezplačno dostavo ob nakupu Hugo Boss izdelkov nad 49 €

Plačilo

Kako lahko plačam naročilo?

Nakup preko Spleticna.si je varen, preprost in udoben. Kupec mora poskrbeti, da so njegovi podatki pravilni in resnični, ne glede na način plačila.

Omogočamo naslednje načine plačila:

-  Plačilo po povzetju

Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Izdelke bomo dostavili na naslov preko dostavne službe GLS, katerega ste navedli ob registraciji oz. ob nakupnem postopku. Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 0,90 € (ne glede na znesek naročila).

-  Plačilo preko UPN naloga (po predračunu)

Po naročilu se na naslov kupca pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun.

-  Plačilo s kreditno kartico Mastercard, Visa, Maestro in DINERS CLUB kartico

Gre za plačilo s kartico na spletu neposredno v e-trgovini. Sprejemamo plačilne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners. Po zaključku naročila boste preusmerjeni na platformo za plačilo. Plačilo poteka prek plačilne platforme Saferpay (SIX Payment Services). Rezervacija plačila - pri plačilu s kartico vnaprej le rezerviramo vaš denar. Znesek bomo odšteli z vašega računa šele, ko bo pošiljka zapakirana in pripravljena za pošiljanje. Ko vnesete podatke kartice, morate plačilo potrditi še v svoji spletni banki.

*Zaradi novih EU direktiv lahko pride do težav s plačilom s plačilno kartico. V primeru težav kontaktirajte svojo banko ali pišite nam za spremembo načina plačila.

-  Plačilo preko sistema PayPal

Po oddanem naročilu boste preusmerjeni na spletno stran PayPal, kjer lahko opravite plačilo.

Ali lahko naročilo opravim preko telefona?

Naročilo lahko opravite tudi preko telefona ali e-maila.

Ali je plačevanje s kreditnimi karticami varno?

Pri izbiri plačila s kreditno kartico izbrane dišave plačate preko Nestpay terminala neposredno Banki Intesa Sanpaolo d. d. Spletna trgovina nima dostopa do podatkov iz kartice uporabnika, ker se uporabnik poveže neposredno z strežnikom Banke Intesa Sanpaolo d. d.. Transakcija je zahvaljujoč 128 bitnemu SSL šifriranju stoodstotno varna.

Zakaj imam težave s plačilom s plačilno kartico?

S 1. 1. 2021 so v skladu z direktivo EU o plačilnih storitvah (PSD2) pričela veljati nova pravila na področju varnega spletnega plačevanja. Sprememba prinaša dodatne mehanizme, ki služijo vaši varnosti za večjo zaščito vaših podatkov, prav tako pa zmanjšuje možnosti za zlorabo spletnih plačil in nakupov. 

V sklopu novih pravil je prišlo do sprememb na področju potrjevanja spletnih nakupov kupca. Način potrjevanja vaše plačilne kartice je odvisen od banke oziroma drugega ponudnika (npr. potrjevanje prek aplikacije na vašem mobilnem telefonu ...), zato vam svetujemo, da se v primeru težav pri plačevanju naročil z naše spletne strani, obrnete na vašo banko.

Če plačilo s plačilno kartico ni bilo uspešno, lahko spremenimo način plačila vašega naročila na po povzetju ali prek predračuna. Pišite nam na: info@spleticna.si ali nas pokličite na telefonsko številko 01 777 41 53.

Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest