Dostava

Koliko stane strošek dostave?

Strošek dostave je:

- GLS dostavna služba:
Dostava na dom: 3,90 €
Dostava v Paketomat: 2,90 €

- Pošta Slovenije: 3,30 €

Ali je poštnina višja, če naročim večje število izdelkov?

Strošek poštnine je odvisen od dostavne službe: GLS dostava na dom: 3,90 €, GLS Paketomat: 2,90 € in Pošta Slovenije: 3,30 €, ter ni odvisen od količine naročenih izdelkov.

Ob nakupu nad 49 € je poštnina BREZPLAČNA.

V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 0,90 € (ne glede na znesek naročila in ne glede na izbor dostavne službe).

Dodatni stroški ob naročilu

Nadomestilo pakiranja in embalaže za naročila v vrednosti pod 15 €:

Nadomestilo za pakiranje in embalažo znaša 1,5 € (z DDV). Velja le v primeru, ko je skupna vrednost vaših izdelkov pod 15 € (z DDV). Z nadomestilom pokrivamo stroške pakiranja, delo zaposlenih v skladišču in stroške materiala, uporabljenega za pakiranje vašega naročila. Če v košarico dodate še kakšen izdelek, da bo skupna vrednost izdelkov nad 15 €, bomo ta strošek krili mi.

V kolikem času dobim naročen izdelek?

Spleticna.si se trudi, da vse pakete čim prej odpošlje.

Naročilo bo dostavljeno v roku 2-3 delovnih dneh, v kolikor je naročilo oddano v ponedeljek do 11. ure, od torka do petka do 13. ure. Med vikendi in prazniki NI dostave.

Ko prejmete obvestilo, da je pošiljka odpremljena, se isti dan pošiljka odpošlje v GLS skladišče. Naslednji dan pakete GLS stehta in jih vnese v sistem. Vaš paket bo večer pred dostavo dobil status v GLS sistemu. Naslednji delavnik pa je (v večini primerov) paket že v dostavi na vašem naslovu.

Na dan dostave boste prejeli SMS sporočilo in e-mail, s predvidenim časom dostave.

Kako lahko preverim, kje je moj paket?

1. Tukaj se nahaja številka vašega paketa, ki vas bo vodila do sledenja pošiljke.
2. Tukaj lahko spremenite datum in način dostave. 

GLS: 

POŠTA SLOVENIJE: 

Do podaljšanja časa dostave lahko pride zaradi izrednih razmer, na katere nimamo vpliva (nesreče, razmere na cestah, prazniki, napake, napačno zapisani naslovi ...).

Kdo mi dostavi paket?

Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Izdelke bomo dostavili na naslov preko dostavne službe, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave. Telefonska številka je uporabljena zgolj zaradi boljše kvalitete dostave.

GLS:

Dostava na dom: Paket vam lahko kurir dostavi na naslov, ki ste ga zapisali ob naročilu, lahko vam ga dostavijo na drug naslov, če vam trenutno tako bolj ustreza, lahko pa ga pustijo v Parcel Shop poslovalnici, kjer ga z osebnim dokumentom in s številko paketa v roku 5 delovnih dni prevzamete sami.

Vse Parcel Shop poslovalnice in njihov delovni čas lahko vidite TUKAJ.

*Od 1. 4. 2019 se zaračunavajo dodatni stroški ob dostavi v paketno trgovino PETROL. Če je paket odposlan z odkupnino (po povzetju), stranka za prevzem paketa plača 1,50 €. Če je paket brez odkupnine (plačilo po predračunu, PayPal, kreditne kartice), stranka plača 0,45 € za prevzem paketa. 

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. 
V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa, telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90) ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com).

Dostava v Paketomat: Paket lahko dostavimo tudi v GLS Paketomat, ki je na voljo 24 ur na dan. Vse GLS Paketomate najdete TUKAJ. Paket z odkupnino lahko plačate le s plačilno kartico. Paket ostane v Paketomatu 5 dni.

POŠTA SLOVENIJE:

Paket vam lahko poštar dostavi na naslov, ki ste ga zapisali ob naročilu, lahko vam ga dostavijo na drug naslov, če vam trenutno tako bolj ustreza, lahko pa ga pustijo v poslovalnici Pošte ali v Paketomatu Pošte. Paket lahko na  Paketomatu prevzamete v 72 urah, rok prične teči od trenutka, ko vam je bilo poslano SMS ali e-sporočilo. Po preteku tega roka, lahko pošiljko prevzamete na izročilni pošti v 5 dneh.

Vse poslovalnice in njihov delovni čas lahko vidite TUKAJ.

Odkupnino paketa lahko poštarju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. 
V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo poštar pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu so navedeni podatki o prevzemu pošiljke.

Dostava:
Plačilo:
Certificiranje: