Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov Garnier, Mixa, Maybelline, L'Oréal Paris, NYX in Essie nad 24 €

Anastasia Beverly Hills

Filtrirajte izdelke
Spremenite kategorijo
Razvrstite po:
Uredi:
Uredi:

O znamki Anastasia Beverly Hills

Si želite doseči profesionalen rezultat pri ličenju? Potem posezite po dekorativni kozmetiki znamke Anastasia Beverly Hills, ki jo poznamo tudi pod kratico ABH. Za ustanovitvijo te znamke stoji nadarjena romunska poslovna ženska, Anastasia Soare, ki je leta 1997 odprla svoj salon na Beverly Hillsu. Ta salon je zaslovel predvsem po zaslugi patentirane metode zlatega reza, ki je sprožila revolucijo v oblikovanju obrvi. Zahvaljujoč poudarku na ravnovesju, proporcijah in harmoniji je bila prva linija izdelkov podjetja velik uspeh. Predstavljena je bil leta 2000.

Natančen rezultat zahvaljujoč dekorativni kozmetiki Anastasia Beverly Hills

Trenutno je blagovna znamka Anastasia Beverly Hills ena najhitreje rastočih blagovnih znamk v svetovni industriji. V letu 2014 je svoj položaj na trgu še bolj utrdila s predstavitvijo nove linije barvite dekorativne kozmetike. Danes so poleg priljubljenih gelov in pomad za obrvi v ponudbi blagovne znamke med druhim tudi ličila, rdečila, osvetljevalci, maskare, črtala za oči in šminke.

Odkrijte najbolj prodajane izdelke znamke Anastasia Beverly Hills

Med najuspešnejše izdelke znamke spada na lahek gel za obrvi Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel. Po čem izstopa? Ustvari naraven videz obrvi, obrvem doda polnost in se ponaša z dolgotrajno obstojnostjo. Gel za obrvi je na voljo v več odtenkih rjave barve. Med prodajnimi uspešnicami znamke je tudi posvetlitveni sprej za fiksiranje ličil Anastasia Beverly Hills Dewy Set Setting Spray. Ta praktičen pomočnik naredi kožo gladko in svežo, osvetli polt in je primeren za vse tipe kože.

Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest