Canpol babies darilo

Prejmite super darilo ob nakupu Canpol babies izdelkov nad 9,9 €.

Balmain Extatic Parfumske vode za ženske

Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Dišava Balmain Extatic, lansirana leta 2014, predstavlja kombinacijo poguma in elegance, ki sta značilni za vse Balmain parfume. Parfum razkriva presenetljivo kombinacijo sladkih cvetnih tonov z orientalskimi sestavinami, ki bodo ustvarile opojno ekstazo za vašo samopodobo. Navdušeni boste, ko boste vonjali izredno intenzivno aromo, ki bo spremljala vaš dan.

  • Lesnato-cvetna dišava s pridihom sadja
  • Primerna je za nošenje med jesenskimi dnevi
  • Dišava je nastala pod ustvarjalnim vodstvom Emilije Coppermann in Nathalije Feisthauer

Med začetne akorde spadajo rafinirane vrtnice, osmanthusa in sočna hruška, ki s prvim vonjem ustvarjajo občutek razkošja. V cvetličnem srcu parfuma prevladuje eksotična orhideja, ki povzroča afrodizični čokoladni okus, kateremu se še vedno prilagaja nočni jasmin. Na koncu vas bodo prevzeli lesni toni v kombinaciji z amarilisom in usnjem, kar vas bo naredilo izjemno privlačne.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Alternativni izdelki


Dostava:
Plačilo:
Certifikat: