Canpol babies darilo

Prejmite super darilo ob nakupu Canpol babies izdelkov nad 9,9 €.

Boucheron Boucheron Parfumske vode za ženske

Na zalogi   |  (ID: )
2 - 5 kos 56,53 / kos
6 - 25 kos 55,96 / kos
Prihrani 0 €
 
  57,10
Dostavili bomo
Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Dišava Boucheron je simbol veličastnosti in elegance nakitne hiše Boucheron. Klasičen cvetlično-orientalski vonj te dišave je bil na trgu prvič predstavljen leta 1989. Nova dišava Boucheron Femme Eau de Parfum pa je izdelan v omejenem številu in je zapakiran v temnem steklu, ki je v sredini prozoren. Prav ta je bila kasneje navdih za številne kose nakita.

  • Sveža citrusno-cvetan dišava s pridihom jantarja, vanilije in sandalovine v baznih notah.
  • Primerna je za večerno nošenje v jesenskih in zimskih mesecih.

Steklenička dišave predstavlja žensko v črni večerni obleki v mestu luči od reki Sena. Njen vonj zagotavlja zlato auro in sveti ponoči. Svetloba aure je predstavljena v osrednjem delu steklenice, ki nakazuje sončno rumeno dišečo tekočino in nudi popoln temno-svetel kontrast poudarjene elegance in prefinjenosti.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: Vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Alternativni izdelki


Dostava:
Plačilo:
Certifikat: