Calvin Klein Reveal Parfumske vode za ženske

Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Sonce je počasi zašlo, noč je topla in zaviti ste v lep kašmirast šal. Prva zvezda je na nebu in še vedno čutite zadnji poljub sonca in morsko vodo na vašem telesu. To je tisto, kar vonj Calvin Klein Reveal prinaša s svojimi čutnimi orientalskimi toni.

  • Lesena dišava s pridihom mošusa,
  • primerna za dnevno nošenje v času jeseni,
  • dišavo sta ustvarila Jean Marc Chaillan in Bruno Jovanovic.

Postanite neustavljivi za vse z dišavo Calvin Klein Reveal. Toaletna voda se začne s pikantno aromo popra. Cvetlično srce dišave temelji na jantarskih akordih. Osnovne akorde sestavljajo topla sandalovina, dragoceni kašmir, vetiver in zelo čuten in ženski mošus. Vonj tisoč in ene noči? Dovolite, da vas očara.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Alternativni izdelki


Dostava:
Plačilo:
Certifikat: