Lacoste darilo

Darilo ob nakupu Lacoste izdelkov nad 25 €

Chloé Love Story Parfumske vode za ženske

          
Na zalogi   |  (ID: )
2 - 5 kos 81,47 / kos
6 - 25 kos 80,64 / kos
Prihrani 0 €
 
  82,29
Dostavili bomo
          
Na zalogi   |  (ID: )
73,30
Na zalogi   |  (ID: )
48,90
Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Poslušajte ljubezensko zgodbo, napolnjeno z najlepšimi besedami in občutki, z dišavo Chloé Love Story. Navdihnjena z nočnim vzdušjem enega najbolj romantičnih mest na svetu – Parizom, je dišava nastala leta 2014. Morda ne boste presenečeni, da ta elegantna cvetlična dišava za elegantno obliko steklenice skriva gejzir nežnosti in ženskosti. Doživite svojo popolno romantično zgodbo s čutno, nežno cvetno kompozicijo.

  • Dišava z vonjem belega cvetja in s pridihom citrusa,
  • primerna za dnevno nošenje v času pomladi,
  • dišavo je ustvarila Anne Flipo.

Zaljubite se v občutek, ki ga dobite z vonjem dišeče vode. Zavijte se v glamurozno tančico, prepleteno z najlepšimi cvetovi. Na začetku dajejo dišavi svežino limona, sočna hruška in vonj yuzuja. Potem pa se znajdete v kraljestvu cvetja. Vaše telo bo dišalo po cvetu pomarančevca in heliotropu. Zaključni toni pa so sestavljeni iz sandalovine, cedre, jantarja in pižma. Ste se zaljubili v vonj Chloé Love Story?

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank 5.0

(ocenjeno 1x)

  • 100 % strank priporoča
Dodajte oceno in pomagajte drugim pri izbiri.

Alternativni izdelki


Dostava:
Plačilo:
Certifikat: